mandag den 28. februar 2011

Epileptic

Jeg har lige læst denne tegneserie,  af David B. Den er rigtig god, både historien og tegningerne, det er der slet ikke nogen tvivl om. Jeg plejer at sluge den slags grafic novels, men den har taget mig over en uge at læse, små bider ad gangen. Det er lidt underligt, det har jeg ikke prøvet før, at det tager mig så længe.
Den handler om den her knægt, som gennem sin barndom og ungdom prøver at klare skærerne i en familie, hvor hans bror har voldsom epilepsi, og det meste af familiens liv går ud på, at prøve at finde en kur til broren. Først som voksen går det op for gutten, hvordan hele hans liv har været en kamp for brorens liv, alle de tegninger han har lavet har været kamp, og de spøgelser han finder i skoven har været affødt af frygt og håb om at finde ro og trøst selv et sted. 


Min far, som jeg jo mistede for et par år siden, havde som følgesygdom af et par hjerneblødninger, (som han fik sidst i livet), fået epilepsi, og det var et sådan et anfald, der endte hans liv, så udover tunge teorier og filosofier i bogen, tror jeg det har været med til at jeg har taget en rum tid at komme igennem de fine og til tider meget snørklede sider. lørdag den 26. februar 2011

lyserød eftermiddag

Om at gøre sig klar til den søde venindes fødselsdag, drikke te med hende Sandy( ja hende fra Grease), lave overraskelses banner, pakke gaver ind og den slags. 
Jeg glæder mig til at feste med alle de søde mennesker, der kommer og fejrer hende også!
Hurra for Anna og hendes 30 år lige om lidt!
Jeg er ved at gøre mig klar, jeg har bagt brødet til maden, frosset 384 isterninger og jeg skal derover og hjælpe lidt til et par timer før de andre kommer. Magen til hyggelighed!

fredag den 25. februar 2011

b og b

Boble og det første brune på tøj jeg har købt, nærmest nogensinde. ...det er jo det jeg siger, stilleblog. Hvad sker der for det? Er det arbejdsløsheden der får mig til at gå i stille-mood!? Jeg har ellers lavet masser af sjov i ugen. Meget mærkeligt!

onsdag den 23. februar 2011

Stille blog

Jeg synes, at jeg er så stille blog agtig i de her dage. Og dog er jeg jo lige her. Foran computeren, foran jer og jeres blogge, og jeg blogger  sådan set også ret jævnligt lige nu, men jeg synes bare det er på en lidt stille måde. 


I dag har jeg fyldt min fryser med isterninger til min venindes fest på lørdag, hun har kun en lille fryser. 
Jeg har været på diner med  veninde Nora fra Oslo der var kort forbi Kbh i nogle timer.
Og jeg har opdaget at mine øjenlåg hænger så meget, at man knapt kan se min eyeliner, der svupper lige op i en fold. 
Og at mine øjne åbenbart næsten er grå. Det er sgu egentligt meget pænt med den farve.


mandag den 21. februar 2011

aftensysle

Jeg sidder lige og sysler med en gave til en af mine sødeste veninder, som fylder 30 i weekenden. Man kan ikke vise hemmelighederne, for det kan jo være at hun kigger med i ugens løb!
Og så har jeg sådan lyst til at lave noget lyserødt, men jeg ved ikke lige hvad det er, så nu ligger  noget lyserødt garn bare der, og venter på, at jeg finder på. Aftensysle er brandhyggeligt.

I wanna be..

Jeg vil være som den her dame, om 30 år! Jeg mener tjek, lige hvor glad og smilende hun er! Jeg vil dog nok have lidt mere lyserødt i min regnbue!
Jeg fandt hende på en af mine yndlings blogs, som jeg har vist frem for et par år siden, men her er den igen;
Advanced Style, handler om stilfulde ældre. Totalt sejt!

søndag den 20. februar 2011

Jeg har lige gået en tur på et par timer. Jeg har spasser spændingshovedpine, og har haft det et døgns tid nu. Normalt svømmer jeg jo en gang om ugen, og det holder det meste af pinen væk. Da jeg jo hældte kogene vand ned over mit ben for en lille uge siden, fik jeg en lækker lille forbrænding, som ikke rigtigt ville få sårskorpe på, så jeg har ikke ville kaste mig i bølgen klor-blå. Nu ser der bedre ud, har fået fancy plaster på apoteket og jeg håber det gør jeg kan svømme en af de først kommende dage. 
Nå, men det var den der gå tur, vi kom fra, håbede den ville lette pinen, men det gjorde den ikke rigtigt. Den er ikke slem pinen, men den er der og gør jeg ikke orker alt muligt socialt samvær mv. 
Og så gør den åbenbart at jeg har svært ved at tage billeder med god komposition, for følgende billeder fra gå turen er lidt kedelige. Men i får dem alligevel, for ellers ville posten her, da også være endnu kedeligere. 

Hej København, jeg kan godt lide dig:
fredag den 18. februar 2011

bloglovin

Follow my blog with bloglovin
Man kan nu følge min bette blog med bloglovin. Jeg har altså ikke helt rigtigt fattet hvad det går ud på.. Mon nogen vil forklare mig noget? Jeg blev bare så nysgerrig fordi jeg kan se jeg har besøgende der bliver linket der fra!
Jiiir!


Ps. er stadig sur over min nye dyre maskine ikke virker. 
PPs. er pisseglad over at have købt billet til en uges ferie nede ved min veninde i Berlin!

torsdag den 17. februar 2011

Maskinstop!

Grrr, jeg er edderspændt rasende. Min 3 mdr gamle Kitchenaid røremaskine er kraftsusme lige gået i stå midt i en dej! Den vil bare ikke røre mere! Noget gik galt, det kunne man da høre!
Og så skal jeg vente op til 2 arbejdsdage på svar fra Vupti for jeg hører hvad der skal ske. Jeg vil sgu bare kunne ringe til dem, og ikke bare kunne skrive en mail og så sidde her og vente. Grrr igen!
3 mdr? Jeg troede den skulle kunne holde 30 år! Lille, lidt hård dej, men altså ikke noget, som den ikke plejer at kunne klare!
Nå, surhed hjælper jo ikke ægte, men gosh, hvor er det træls!

onsdag den 16. februar 2011

Mere navnesjov

Min veninde har bestilt de her to til  hendes nye papbørn der skal flytte ind hos hende på weekend basis. De er lidt ældre børn end dem jeg før har tegnet til. Ca 8 årige. 
Jeg håber de bliver glade for dem allesammen!
Info om tegninger findes lige her. Klik på etikketten "tegneri"for at se mere skrible med tegning!

tirsdag den 15. februar 2011

farve!

Arh, jeg har sådan været i restordre! Øhm, altså jeg har godt kunnet få fat på mig selv, det er nærmere min hårfarve jeg ikke har haft mere af, og så ringede posten lige på, her til morgen, med nye forsyninger. 
Og to par strømpebukser! De gule er meget mere forårsgule in real life. 


 Lidt om det med hårfarve.. 
Jeg er jo rent faktisk ret hippie agtig med alt jeg putter på mig selv, creme, sminke, deo, shampoo mv, olier, sådan set alt. Men så er der jo undtagelsen der bryder reglen. 
Min hårfarve. Den ødelægger lige hele regnskabet i mit øko-parabene-hippie regnskab. Især fordi jeg også bruger det rene gift til at afblege med inden jeg farver. 
Har jeg nogen fornuftig forklaring på dette? Nej, det har jeg ikke. Jeg har nu engang bare lyserødt hår, fordi jeg kan lide lyserødt. Og fordi det er sjovt, at jeg kan. 
Jeg har altid dårlig samvittighed over at hælde den slags på mig selv og derefter ud i afløbet, men tro mig det er et meget bevidst valg, det her. 
Der er to parabene stoffer i hårfarven. Special Effects er den type farve, som jeg har kunne finde, der havde færrest parabener mv. og så har deres cupcake pink lige præcis den lyserøde jeg bedst kan lide, når den først er i håret.
Jeg ved at man kan gå til øko frisør og få lyserødt hår, men det koster rigtigt mange penge i forhold til hvad jeg har at gøre med. 
Hver lille flaske koster ca. 80 kr, og der er til to gange i en flaske. Det er jo en anden pris end ca 700 kr hver gang ved økofrisør. To måneder går der gerne mellem hver farvning, så jeg kaster altså ikke farve på mig selv hver anden uge.
Jeg har både farvet og klippet mig selv i mange år. 
Men jeg vil da meget gerne høre, hvis nogen af jer derude, kender til et mærke der har mindre parabener? 
Jeg svarer gerne på spørgsmål om emnet, hvis nogen brænder inde med nogle.


Farver totally rocks my world. 

mandag den 14. februar 2011

weeekend randoms

Jeg har set forårs bebudere, frosne skumbobler, nogen der har virkeligt mangler 17 år, is og sol. Jeg har spist flere bananer og popcorn. Tegneri har også forekommet.

Mandag har forresten budt på en slags varme ting-jinx:
1: Jeg har brændt en plastikbakke fast på en varm kogeplade, det lugter jo så lækkert. 
2: Jeg har spildt kogende vandt på lår (tæt ved skridt, for at øge spændingen), så huden straks krøllede af. Dog kun i 2 kr. størrelse, men det gjorde nas og er klamt alligevel!

lørdag den 12. februar 2011

Vil du se min dåse!?

Altså min dåse-samling!??
Der er vist nok 56 stk. 
Og der er en bette te-ske med på billederne for at lave en størrelses fornemmelse. 
Jeg synes alligevel, at de alle sammen ser mindre ud på billeder, gakket!
Jeg har dem alle fyldt med mad, te og et par få med sy dims. 

Først den Mumi samling som jeg også postede i foregårs. 
En krukke har sneget sig med.

 De to største dåser. Den cremefarvede fungerer som brødboks, ikke kagedåse;


Med folkeslag og dragthistorie:


Til is, eller engang til is;


Kaffedåser. Men uden kaffe. Idrk;


Med dyr;


Med frugt og slik;


Med asiatisk tema;
De to nederste er faktisk ikke helt ens.
  
Julemærkedåser af nyere dato, den brune fra mit fødselsår;
(nej ikke fra mit forkølelsessår!!)


Firkantede;


Nogle af plastik;


Med blomster;


Med meget kitsh dyr;


Nogle af nyere dato.
 Den med lyserøde kager er sgu lidt grim, 
men ja, lyserøde kager er nok til mig.


rødlige te dåser;


Blandet. Marie kiksedåsen er arvestykke fra min mormor;


Kusmi dåser. 
 Jeg er vel te fanatiker, selv om de ikke alle indeholder Kusmi mere;


Fyrværkeri;


En slags familie portræt. Synes ikke de smiler allesammen.
 Bare så pokkers svært at få så mange til at se godt ud på én gang!

Slut prut!