tirsdag den 13. marts 2012

Gul og fotokopimaskine minde

Der er ikke noget, der får mig til at føle mig mere velkommen, på Friture kontoret, som at komme derned i morges, og straks bliver der hængt et billede op af mig.
Et fanbillede? Narh, nærmere et billede fra en julefrokost. Godt, at jeg altid har navneskilt på, så jeg kan genkendes fra hver en situation. Jeg er så smart. Eller. Noget.

Lad os nu fokusere på, at jeg netop har brygget en kop te i den nye Mumi kop. Som jeg købte i går. Og som er lavet i anledning af at Helsinki er World Design Capital i år.
 Hvis der er noget jeg godt kan lide, så er det da en lækker blanding af design og Mumi-samler-mani. Derfor har jeg valgt, at brygge en gul kop te, der matcher så aldeles øøndigt.
Slutter med et hurra, for det er nemlig navnet på koppen!
HURRAAAAAY
6 kommentarer:

 1. Haha, vi har også en gang leget med kopimaskinen på mit gamle arbejde OG dekoreret personalerummet samme aften med fiiine billeder. Så er det vældig hyggeligt at komme på arbejde mandag morgen igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehehe, det sklle vi vist have haft dokumentation for, det der! :D

   Slet
 2. Orv, jeg skal lige høre om du har købt kruset i DK - og hvor? Jeg samler nemlig også Mumi og troede kun, det kunne købes i Finland?? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skynd dig ind i Illums bolighus, de havde lidt tilbage, da jeg købte vores tre (et til mig, søs og veninde). Først havde de en masse, så havde de ingen og pludselig havde de nogle stykker igen, så jeg hamstrede til de tætteste samlere!

   Husk ikke i Illum, der har de dem ikke, kun i bolighuset!

   Håber du får et!

   Slet
 3. Tusind tak for svar :) Jeg gik i panik, da jeg havde skrevet til dig, og skyndte mig at bestille det hjem fra Tyskland.. forestillede mig, hvordan det sidste eksemplar i DK netop nu forsvandt, og kunne ikke rumme tanken. Men rar netbutik i Tyskland var altså svaret, YAY! Og nu har jeg det - det fine, fine krus! Uhmm :)

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!