mandag den 31. oktober 2011

Er det tid?

Ja, det er så!!
Men hvilken tid?
Analysetid selvfølgelig! (Jeg vælger naivt at tro, at det bringer jubel ude bag skærmene)
 Efter 24 timers arbejde fra lørdag morgen til søndag aften, må i være mig undskyldt, at jeg ikke har alle mulige kreative og fine sager at vise frem. Alt jeg har, er ord.
Men de er altså ret så gode denne gang, igen. Vi takker googlerne for denne post.

Klamme Anna B; Jeg kender ingen klamme Anna'er. Kun ganske fine og tilmed søde, men hende klamme Anna B, bed hende lige om at tage et bad, når du finder hende.

Krokodiller i bad; Ude i mit badeværelse er der ingen eksotiske dyr at tage bad med, men jeg har til gengæld en flot badehætte, der ligner en kæmpe kage. Jeg tror ret godt krokodiller kan lide at tage bad, de har bare ikke ret meget sæbe i den grågrumsede Mumpupo flod.

Flot ældre dame; Ej, nu synes jeg i strammer den der ude. Ældre? Jeg mener, jeg er ikke en vårhare, men jeg synes ikke man kan kalde mine 33 år for ældre! Bliver dog let charmet af ordet flot.

Hest på hjul og Hestecykel; -vælger jeg let og elegant at slå sammen. Hvis en hest har så dårlige ben, at man er nød til at køre den rundt på en trækvogn, vil jeg mene, af egen erfaring, at det må være på tide at tilkalde dyrlægen og hans store lilla sprøjte. Men hvis ens hest kan cykle, så må en hestecykel være løsningen. Jeg vil dog mene, at det kan se fjollet ud, når man kommer ridende på en hest der cykler. Eller måske ser det sejt ud!

Kvinde toilet, på hug; Ja, jeg har faktisk nogle veninder, der er ved at udvikle sådan et. Men jeg kan ikke huske hvad det hedder, men mange af dem holder til på denne her hjemmeside: Firmaet.

Romantiske hestemalerier; Det går meget hest i den, denne her gang, hva?! Nå, men jeg kender ikke så mange af den slags, men der er da altid den klassiske, med den gamle posthest, det lytter efter posthornet. Det er jo faktisk noget mere kitch, end tilladt.

Cykelvenner; Jeg har mistet en del af dem. Både til tyveknægte og de evige asfalterede landeveje.

Lort i håret; Nej, det er faktisk ikke noget jeg har. Håber heller ikke at få det.

Lort; Nogle er lidt fikserede på emnet, er de ikke? Jeg bryder mig absollut ikke om lort, jeg er noget lorteforskrækket. Men jeg laver det da regelmæssigt.


Det var det for denne gang; Jeg er evigt spændt på hvad nye googlerier kan bringe.
 Eller hvad der kan bringe googlerier her forbi de nye eventyr egentligt.

6 kommentarer:

 1. Skulle vi ikke se den badehætte der?

  SvarSlet
 2. hvordan ser man de der google ting?? :)

  SvarSlet
 3. Jeg undrer mig også at folk søger på de underligste ord, men det kan jeg jo takke mine egne ord for ;-)

  SvarSlet
 4. @ Orama; Tjo, måske...vi får at se..

  @ Uden reller; Folk er gale, og vi gør nar. Flinkheden tager nye højder..

  @ Søs; Man kan se det et eller andet sted i statestik, men jeg bruger jo statcounter, det synes jeg fungere bedre end bloggers egen statestik.

  @ Dilemmaet; Ja, jeg takker kun mig selv for alt det lort ;D

  SvarSlet
 5. Uhuuuhuhu, jeg tisser lidt af grin!

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!