torsdag den 7. juli 2011

NAUSICAÄ

I aftes var Anna og jeg i Grand og se Hayao Myiazaki's Nausicaä. Det er så hyggeligt at de tit viser de gamle tegnefilm. Den er rigtigt god, om end at den er meget miljøpolitisk, og jeg synes som altid, at alle skal se den. Den vrimler med kæmpe insekter og eventyr. Og en lille heltmodig pige. Det kan feministen inden i mig jo godt lide.


via


Da vi kom ud af bio var der stadig lyst, det er sådan en underlig følelse, det er ligesom om det helst skal være mørkt.  Himlen over os var så fin og stribet, den lyse aften var rar og lun.


Lige er jeg tilbage på jobsøgningskurset, kl. er ikke engang 10. Jeg tror det bliver en lang dag.

5 kommentarer:

 1. Miyazakis tegnefilm er fantastiske. Jeg har nok set Det levende slot 20 gange. Mindst. Anbefaler dem også gladeligt til alle og enhver.

  - Charlotte

  SvarSlet
 2. Det levende slot er også en af mine favoritter! Og Ponyo! Og aaargh, jeg er vild med dem allesammen!! Også dem jeg ikke har set endnu, det er jeg sikker på!
  Og jeg har en totoro pung, ja ja, så fan er jeg!

  SvarSlet
 3. Uh, den ser fin ud. Vi kiggede på en lille samling film fra Studio Gihibli i stereosturio. Men det ender nok med at vi bestiller via amazone, de er jo stadig dyre selvom de er gamle. Men fine er de... synes Busmis er ret fin.

  Til de nostalgiske ;) www.onlineghibli.com

  SvarSlet
 4. Det er nok min yndlings. Sammen med Princess Mononoke, altså. Hold KÆFT, hvor er de bare gode! Jeg har ALLE Ghibli-film stående derhjemme, og jeg elsker hver og en! (Har også lidt for meget Totoro-merchandise...)

  SvarSlet
 5. Louise, Ja busmis er det sejeste transportmiddel!

  Tine; JA, nemlig. mega gode!!!!!

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!