torsdag den 30. juni 2011

lyserøde gadepletter #8

Så er det vist tid til at sende en dosis gadepletter ud i verden igen.
 Eller jeg trænger til dem. Jeg sidder på jobsøgerkurset og om en god time sidder jeg i tandlægestolen og får boret en tand i smadder, så jeg kan få en krone på. Jeg skal rende rundt med en metalkappe på den, fra i dag, og til den rigtige krone er færdig. Det bliver jo flot. 
Altså; Jeg ville hellere på Roskilde end at sidde i den stol, men man kan jo ikke få det hele. 
Så derfor, gadepletter. Opmuntringspletter.


Men hey, solen skinner og jeg var i vandet i går! Det var fantastisk!


* Update*, som i alle jo higer efter at få! Tanden var betændt. Nu bliver den så rodbehandlet oven i hatten. Og jeg ryger op på ca 10.000 i stedet for 7.500 bobs. Jeg ved ikke helt om jeg har råd, men det bliver jeg jo nød til. Ved i hvertfald godt, hvad jeg ønsker mig i fødselsdagsgave. 


Mikkel Vibes Gade

Torvegade

Klosterstræde

Amager Strandpark

Amager Strandpark

Amager Strandpark

5 kommentarer:

 1. Masser af opmuntring herfra. Good luck hos tandlægen! Og fede gadepletter, manner.

  SvarSlet
 2. Metalkappe. Lyder sådan lidt superheltish. Jeg er sikker på, du bliver megaflot.

  SvarSlet
 3. Cille; Fedt du synes de er fede! :D

  @ Orama; Metalkappe udskudt 3 mdr pga rodbehandling.. Buh.

  SvarSlet
 4. Jeg er jo fantastisk vild med din blog, jamen på den der...måde hvor man bare er vild med den. Jeg har på trods af at mine tæer ikke er de pæneste, lyst til at sende et billede til dig fordi jeg tog jo lige pink neglelak på i går! Som i før jeg havde læst om din lyserøde fetish.

  Men du er jo ret svært at følge med fordi nogle gang er du på nye eventyr, men så er du også faterfis, og så helt andre gange er du pille. Men nu har jeg fundet ud af det, tror jeg. Og nu som fast læser så må man kunne følge bare lidt med.

  SvarSlet
 5. @ dilemmaet: Tak for pokker, fordi du er vild med bloggen på en vild med agtig måde!
  Tror ikke jeg kalder mig ved rigtigt navn selv nogle steder, men det gør andre, så kan godt forstår forvirringen, når jeg nu også er er fasterfis og på nye eventyr. Sorry, men hyggeligt du fandt frem til mig alligevel og velkommen til! Jæs Ma'am!
  Send mig venligst ikke billede af tæer, jeg er ikke så vild med tæer, som jeg er med lyserød! Men tanken om at du vil sende noget til mig er jo rar!!!!

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!