tirsdag den 28. juni 2011

the suuuummer niiii-iii-iiii-iiights!Jeg var nød til at dobbelt blogge det her billede. Har lige postet det på friturebloggen også. 
Det er en begivenhed, som jeg så gerne ville have været med til. 
Præmieren på Grease. Back in the days. Hotte? Det tror jeg nok!
Olivia Newton-John har en lyserød catsuit på, magen til den sorte hun havde på i slutscenen af filmen. Den som hun måtte syes ind i. 
Jeg er så fan agtig af den film, at det er helt pinligt. Totalt wannabe Pink Lady. 

9 kommentarer:

 1. Voldelsket den film siden jeg var mikro. Var det sidste år den blev vist på tv2 og dagen efter på zulu? Nåhm, jeg så den to dage i træk. På begge kanaler - og hvis de havde sendt den dagen efter igen, havde jeg også set den. KAN ikke blive træt af den film (og blev da helt trist da Kenickie døde i sidste måned)

  SvarSlet
 2. @ Marie; Jeg har den på dvd, og ser den jævnligt, også gerne på tv, for så er der ligesom lagt op til ekstra pink lady hygge ik?
  Bare vil skulle se den sammen, to fans med stor glæde. Hvis den nogen sinde bliver vist i fx cinemateket, så tvinger jeg dig med selv om du er for genert til at møde dine læsere!

  SvarSlet
 3. En af mine absolut favoritfilm og en del af film-opdragelsen herhjemme :)
  Jeg spillede forøvrigt Rizzo i skolekomedien i 2. g.
  Those were the days :)

  SvarSlet
 4. Jeg har set den film så mange gange at det er umuligt at holde tal på! Ja, og to gange i træk har jeg også set den engang i mellem.

  På mit DTP kursus igår var der papir-kursus og vi hørte om papir i den kreative proces og efterbehandling og hun viste et (lidt malplaceret?) eksempel af en grease DVD der var pakket ind i en T-birds jakke med logo og print og krave og lynlås og det hele! Nøøjh, den var bare så fin! Så fik jeg lyst til at se den igen-igen!

  Engang da jeg delte lejlighed med en veninde havde vi grease-soundtrack cd'en i afspilleren i køkkenet i over et halvt år uden at skifte den, det var det eneste vi hørte! Nårhja og jeg var med den selvsamme veninde i biografen og se den i 2008 da filmen havde jubilæum. Det var totalt fedt! Nøjh, jeg vrøvler. Men det er bare peachy keen, darling!

  SvarSlet
 5. OGSÅ MIG! I got chills, they're multiplyin'!!
  Og kan vi lige tage et øjeblik til at sørge over, at det nu aldrig kommer til at lykkes at få et rigtigt hickie af Kenickie?

  SvarSlet
 6. Uh, i varmer mig med citater! skal vi ikke snart se den sammen allesammen?

  @ Rie; Det lyder som om det er det helt rigtige sted, at vokse op hjemme hos dig! Rizzo! Jeg elsker hende!


  @ Cille; Jeg har sukket efter den udgave i kvickly for nogle år siden.. man kunne også få en i satin lyserød pink lady jakke. Men jeg har selv udgave i papir der minder om. Elsker den.
  Hører virkeligt tit soundtracket. Happy tunes!

  Jubilæums lækkerhed du har været til!

  @ Fie; Jeg sørger. Og holder gerne to minutters blogstilhed .

  SvarSlet
 7. Nu har jeg da godt nok lyst til at se den film igen.. må sætte soundtracket på...

  En lille anekdote fra mit liv er at jeg købte soundtracket på kasettebånd da jeg var 10.. og sled det nærmest op. Der var den gang der kom sand i... uh tænders gnidsel.. min far skyllede det i vand og tørrede det med hårtørre.. et par år senere gik det i båndsalat og knækkede.. min far kom endnu engang og var dagens helt og "svejsede" det sammen så der var et hak i Blue Moon.. Men det virkede!. :) Året efter købte han den til mig på cd... Han gad vist ikke lege helt mere.

  SvarSlet
 8. Åh han var sød, din far! Hjemme os havde vi Grease som fototegneserie. Jeg ville ønske den stadig fandtes.

  Jeg har den kun på plade, og på min ipod, men det er jo også rigeligt! :)

  SvarSlet
 9. ah ja :) han har generelt været god til det der med at være far :) Men jeg ville bare lige sige tak for at ha haft Grease på hjernen i nu over en mdr! :)

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!