fredag den 1. juli 2011

fredags franner.

Jeg keder mig. Jeg er ligeglad med at der siges at kloge mennesker ikke keder sig. De har åbentlyst aldrig været på jobsøgningskursus. 
Det fedeste ved kurset ses lige her; om fredagen er der gratis morgenmad. Det er for vildt. Jeg har spist den sidste endeskive her til frokost. Jeps, jeg gjorde det sgu. Tog bare det sidste stykke uden at spørge om nogen ville have det. Jeg er så vild.

Gu er det ikke vildt, det er bare så kedeligt her, at det et øjeblik føltes vildt. 


Jeg har ikke nær så ondt i tanden i dag, tak fordi du spurgte. Kun lidt. 


 Hvis i, der er vilde med retro print, undrer jer over, at der ikke er flere æbletallerkner i Tiger, så er det fordi kurset har indkøbt mindst et halvt hundrede af dem.

6 kommentarer:

 1. Men kloge mennesker må jo nødvendigvis kede sig MERE end alle andre, fordi der skal så meget mere til at more dem! Ikå!

  SvarSlet
 2. I vælter jer da også i sus og dus på det jobsøgningskursus.

  Ligesom mig. Jeg sidder på DSB 1. For ellers kunne jeg ikke overskue alle mine tasker. Og vi får både nødder, kaffe, vand, æbler, gulerødder og net. For kun 239 kr! Og ikke en eneste har spurgt efter min billet.

  SvarSlet
 3. Ibs; Ja, eller det er jo løgn for jeg er mega klog og mega let at underholde. Oh no. Måske er jeg dum

  @ Orama; Du er også vild! Til næsten ingen penge! Men hurra for at det er et transportmiddel med internet!

  Send gerne nødderne i min retning, om et par dage kan jeg til med tygge dem. Måske allerede imorgen!

  SvarSlet
 4. Jeg fik virkelig grineflip over din post, selvom jeg godt ved, at det ikke er en skid sjovt, og at det er herre meget mega kedeligt, men det var virkelig sjovt skrevet! Og jeg synes det er fedt at du snuppede den sidste skive og spiste den fra en ævletallerken. Som jeg egentlig synes er en skør investering for et jobsøgningskursus. Tror i øvrigt ikke nødvendigvis, at dét med klogskab og kedsomhed hænger sammen, selvom begge starter med k.

  Ditte

  SvarSlet
 5. Find noget andet at lave. Har andre i dit netvæk ikke mulighed for at have dig i praktik eller noget?

  Mit netværk er jo mest teaterfolk... men de kunne måske bruge nogle nye kostumer??

  SvarSlet
 6. @ Ditte; Tak, prøver jo også engang imellem at bestræbe mig på at skrive sjovt. Så at du grinede en masse er rod kastet lige i hovedet af mig. Kan heller ikke holde ud hvis det kedelige ikke kunne skrives sjovt!

  De der æbletallerkner, er jo nok ret billige, og da de er rykket i større lokaler med ekstra køkken, så har de haft brug for de nye tallerkner, og så synes jeg egentligt at det er rart at de ikke er helt institutionsagtige. Den skøre investering var at de før brugte papservice! Det var dææælme spild af penge og miljø. Endte med, at jeg tog en plastiktallerken og en kop med selv, som jeg så vaskede op og gemte i et hjørne hver dag.

  Du har nemlig helt ret i det med d to K'er.

  @ Louise med K:
  Jeg har prøvet at finde andet og har også været i praktik. Bare ikke nok til at udfylde de sidste 3 uger af aktiveringskravet, Men nu er der kun 2 uger tilbage. Overlever nok.

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!