onsdag den 1. januar 2014

nytårshat

Godt nytår alle bloggers/bloglæsere og andet godtfolk.

Jeg hepper på at 14 bliver awesome som bare pokker.
Efter at have fejret nytår med de bedste damer i aftes, hvor vi lavede den famøse, hvad er det bedste og værste fra 13 og hvad håber du for 14 runde, må jeg se mig selv som værende glad for det meste i mit lille liv.
Det har været hårde ting som syge veninder, flytteri og den slags. Men de overskygges af tættere venskaber, bl.a med den syge og det dejligste lille sted at bo.

Selvom min ene nytårsdame påstod at det ikke var hendes skyld, at jeg fik et nyt sted at bo, så er det jo hende, der skrev den blogpost, som fik Trine i gang på tastaturet og hev mig til Frederiksberg.

Bloggen her har den sidste tid gennemgået en stilhed, som til dels har mit nye arbejdsliv, at skylde sylden på, men der er også sket andre ting i mit liv, som jeg har lyst til at blogge om, men ikke har synes at jeg kunne, fordi man jo skal holde på formerne.
Jeg kan mærke at det vil være godt for mig, og en del af min proces af accept- og forståelse af eget liv, at få ud af mit system gennem bloggen, som jo er mit talerør.

Jeg har besluttet, at jeg vil skrive om det, her.
Det har taget lige så mange år, som bloggen har eksisteret at tage mig mod til, men det kommer her løbende over den næste tid. Det havde været lettere, hvis jeg var anonym, så havde det været blotlagt for år tilbage.
Altså ro på, det er ikke mørke dystre barnedræber ting, der kommer på bordet. Slet ikke. Bare ting der er vigtige, for den jeg er.

Samtidig har jeg besluttet at bloggen skal flytte. Det kommer sikkert til at foregå inden for de næste par mdr, men jeg håber jeg kan flytte de sidste 5 1/2 år bloggeri med over på det nye sted.

Jeg samler mod til det hele. Hav tålmodighed med mig og bloggen, så er i de bedste i verden. Arh, hvem narrer jeg? Det er i allerede.
11 kommentarer:

 1. Igen knaldhamrende godt nytår til dig. Jeg ønsker dig bunker af glade timer og gode oplevelser. Livet er kort, så vi skal bruge det på det vi kan li og som gør os glade. Jeg ønsker stort for dig: dit eget sted at bo, arbejde inden for din branche !! det er store mål, så del mål kan være gode, så man ikke skuffes. Det vigtigste er dog at have et godt helbred og være glad og tilfreds med det man er. Jeg tænker tit på det gamle ordsprog: vær mod andre, som du ønsker de skal være mod dig. Det giver mig god mening. Mange nytårs knus fra din mor :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ikke altid tilfreds med hvem jeg er, men det er jo det jeg vil lave om på. Og jeg vil helst være ærlig og håber andre også er det imod mig, jvf det med at være, som man vil have andre er, mod en selv.

   Tak for nytårs ønsker og i lige måde jo.

   Slet
 2. Jeg glemte lige at takke for den fine nålepude: Den er så fint lavet og gør mig glad, når jeg ser på den :-) :-) Takkkkkk :-)

  SvarSlet
 3. Det synes jeg lyder som en rigtig god idé, søde Pille. Jeg balancerer lidt med de samme problemer når det kommer til anonymitet og blogging om svære emner, men jeg er nået frem til, at langt de fleste mennesker jo heldigvis vil én det bedste, og det har givet mig uendelig meget mere end det har gjort mig ked af det. Jeg ved godt, at dine svære emner er af en noget anden karakter end mine, men jeg tror alligevel på det gode i at sige tingene højt. (Eller se dem på skrift, du ved hvad jeg mener). Jeg ønsker dig alt det bedste i det nye år, og glæder mig til at fortsat at følge med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tror også ideen er god nok, men jeg håber den bliver taget ok i mod af dem som den også handler om.

   Synes nu også dine emner er meget svære. det er så dejligt at du er åben om OCD og sorg.

   Mine svære sager handler jo også om andre end mig selv, og der har du nok ret i at det bliver sværere. det er jo klart når man rammer andre end sig selv.

   Slet
 4. Godt nytår til dig Pille og jeg vil glæde mig til at læse med igen i det nye år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvilken Lene mon det er?Men uanset, så i lige måde og tak!

   Slet
  2. Jeg er bare en af dine faste læsere, vi kender ikke hinanden i virkligheden, men jeg troede du kunne se min mail, så du har lidt styr på mig ;-)

   Slet
  3. Mail? næh det enest jeg ser er et link til en bloggerprofil uden link. Men det er bare en del af det blogspotgame som jeg snart flytter fra. Jeg var bare nysgerrig om det var venindeLene.
   Og tak for kommentarer!

   Slet
 5. Held og lykke med det :) Jeg tror, som Tine også siger, så er det meget rart at skrive om de ting der er vigtige for en. Lige på det punkt ville jeg også ønske, at jeg var anonym ;) Godt nytår og krammer til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det giver et helt andet rum. Helt ægte.
   Og i lige måde, Kristina!

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!