lørdag den 4. januar 2014

Lunaer

En lille bitte broderiopgave er sendt ud i verden. Eller faktisk bare hen på Nørrebro, hvor en eksamen i visuel kommunikation på ITU skulle køres i hus med en broderet patch.
Damen havde lavet redesign og ville gerne have det lille Luna hovede i sting. 

To ens blev lavet, og afleveret i torsdags. 
Det er ret underligt, at bare udføre en opgave uden at selv have haft fingrene i designet. Jeg er vant til at selv lave designet, og så til tider lade andre om produktion. Eller så selv udføre. Det her med at bare være produktionsdame er ikke helt min kop te, men selvfølgelig interessant at prøve hver gang.

I mit hovede hersker der ikke nogen tvivl om, at ideudviklingen er det sjoveste ved en proces. Det er sjovt at lave en prototype, men det med at producere det samme om og om igen; Det keder mit hovede forfærdeligt. Jeg mister lysten. 

Heldigvis var det her en hyggelig lille opgave, hvert hovede er 5x6 cm, og derfor nogenlunde hurtigt lavet. Jeg har brugt ca 6 timer fra udprint af hovede, overførsel til stof, udvælgelse af garn, broderi og ombukning af kanter, så de blev til patches. Måske lidt mere, måske lidt mindre. 


Udgangspunkt for broderiet.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!