torsdag den 28. november 2013

Blogbøvleri


Der er sket det, at det er blevet torsdag. Det var det også sidst jeg bloggede, og så stort blogmellemrum, tror jeg ikke er hændt før i bloggens eksistens.

Ikke nok med at min tid er sparsom, så er jeg kommet lidt ud af vanen, der sker jo masser af ting, der ellers kunne fylde bloggen ud. Jeg glemmer det bare lidt. Det handler jo om vane.

Jeg kunne have blogget om en lang gåtur fra Ordrupgård til Skt Hans Torv.
Om verdens laveste niveau på et alm. fødevare hygiejne kursus, som jeg bestod i går, som pissede mig af.
Om at elske at gå til Hula fitness.
Om at have sat kalenderlyset ned i årets julekrus.
Alt det jeg plejer.

Fritiden er brugt på at læse den der tegneserie. Jeg kan slet ikke løsrive mig, og den tager min computertid fra bloggen. Det må i finde jer i for en stund, for jeg er ikke engang halvvejs.

Tør øjnene og tag et tudebillede fra Ordrupgaard.

Note; Jeg har rigtigt meget bøvl med at blogger ikke udgiver mine posts. Jeg bøvlede med det i morges, og igen her til aften. Det gøre det ikke just lettere at få blogget!


4 kommentarer:

 1. jeg troede bare, du havde travlt med at læse tegneserier:-) Det var ihvertfald godt, du ikke skrev om "fra ordrup til skt hans" for så havde jeg da helt sikkert følt mig forbigået;-) kh Muttilove<3

  SvarSlet
 2. Hehe, jeg hoppede på cyklen i en anden retning af dig, da jeg nåede torvet, og det var efter din lukketid!

  SvarSlet
 3. bare SÅ iorden, er helt flov over jeg skrev... skulle da hellere ha' kommenteret på hvor sejt -og vildt!!!- at du var GÅET helt fra... ja langt væk, ikk'??? juleknus fra muttilove<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha, du skal ikke være spor flov!

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!