mandag den 15. juli 2013

lad os bade i billig plantemælk...og nej, jeg er ikke sponsoreret af Aldi. Det er bare så billigt, at jeg må dele det med jer, for normalpris for den slags ligger på 19-22 kr.
Pillegrillen er din helt egen vegetariske grill, læs mere her.

12 kommentarer:

 1. Svar
  1. " ikke tilsat sukker" Så kun naturligt sukker. Men jeg ved ikke om den skiller i din kaffe. Kan evt tage en med til Ditte i morgen, så kan vi teste.

   Slet
 2. Det lyder godt. Lad den bare blive hjemme. Jeg bruger det stort set kun på musli, så skilleriet betyder ikke så meget. Til gengæld er det irriterende, når andre vil blande sig i, om der skal sukker på min musli.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blander mig straks! Skal der sukker på din musli??? Og spiser du egentligt is eller vil du hellere have en ostemad?

   Slet
 3. Asted med mig! Jeg bruger skiftevis ris- og soyamælk til smoothies og bagværk, men her har vi jo den magiske kombi OG TIL INGEN PENGE SKAL JEG LOVE FOR!!! Tak for tip:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den slags skal deles. Det er jo helt vildt billigt, manner. Og så lidt.

   Slet
 4. Ha ha. Jeg er vild med pillegrillen. Og jeg er da faktisk vild med, at min lokale aldi åbenbart har et helt lødigt produkt. Skrev damen, som i dag har lagt 170 i den lokale Aldi. Total rekord. I Irma koster mine indkøb konsekvent sådan 320-ish, ligegyldig hvor lidt jeg køber. I Aldi sådan 120-ish, ligegyldig hvor meget, jeg køber. Lige indtil i dag, hvor jeg åbenbart gik helt bonanza.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, det var en væsentlig forskel! Men der er jo desværre meget mindre øko. Men så igen. Vi er overraskede over denne drik.
   Pillegrillen er beærede over en gæst som dig!

   Slet
 5. Altså. Jeg drikker jo bare mælk, ik, men hvordan smager sådan noget drik der? Og hvordan får de drik ud af soya og ris?? Mange spørgsmål rejser sig fra en ignorant kødspiser *rødme*...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah, selve processen må du vist lige spørge google om, men det smager fint. Jeg drikker aldrig lige et glas rent plantemælk, ligesom jeg aldrig lige ville drikke et glas komælk. Jeg kan ikke lide nogle af delene. Men jeg bruger det til te, smoothies, bagning, havregryn/musli, madlavning og den slags, og der kan jeg meget bedre lide det, end jeg kan lide komælk.
   Jeg begyndte på soya for mange år siden for dyrevelfærden, men nu er det altså en smagssag. Etisk også, men man hører jo så meget om at de futter regnskov af for at dyrke soya, og det er fandme meget lidt etisk. Det går også ud over en masse dyr.

   Rismælk begyndte jeg på, fordi soya er lige så fed som sødmælk, så jeg begyndte at bruge det i mine evige morgensmoothies. Rismælk er som skummetmælk ca. i fedme.

   Den her kombi er ret smart for mig, så behøver jeg kun en slags åben i mit køleskab. Før havde jeg for næsten 40 kr mælk i køleren, nu har jeg for en 10'er. Eller. Jeg købte næsten altid på tilbud, så det løb måske op i 25-30 kr. Men det er stadig stor forskel for mig!

   Nå, det blev en lang smørre.

   Slet
 6. Sikke en reklame!
  Jeg kan bedst lide mandelmaelk....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jo også lækkert, men for sødt til madlavning, smoothies og te, til mig. Jeg køber det sjældent, men så er det rent dessertdrik.

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!