fredag den 26. april 2013

Spørgerunde 3, som sørme er den sidste.

Jeg kan vist lige mase en spørgerunde ind i mit hektiske arbejdsløse liv. Det kommer måske til at gå hurtigt for jeg er ved at putte neglelak på og om lidt skal jeg i bio og se Oppe på Valmuebakken.

Jeg glæder mig til at se om sønnike laver lige så fine film som sin far. Dagens billede er fra filmen, bare fordi jeg glæder mg. Japansk anime gør mit hjerte så hoppende glad, når det vel og mærke er i høj kvali.Nu til spørgsmål!

Vegemad inspiratoren(Sikkert ikke et rigtigt ord) Emma spørger;
Her just hjemvendt efter yoga vil jeg gerne vide: Hvad gør du for at slappe helt af? Er du sulten om morgenen? Har du slettet nogen af de 1000 eller er de der stadig alle sammen? Og: hvor vil du gerne rejse hen?

Jeg gør noget af det samme som du gør. Laver yoga, jeg bliver så dejligt rolig af det, og selv når hovedet kører løs får det mine tanker til at slappe af, og stress fordampe. Ellers stener jeg med at læse blogs, glo på sider med billeder og drikke te med mennesker ude  virkeligheden. Gerne med hyggelige sager mellem hænderne som involverer garn eller skrivere. 

Jeg er sindssygt sulten om morgnen, og spiser en helt masse. Jeg synes morgensur, men i virkeligheden er jeg bare morgensulten og det forveksles i stor grad. 
Jeg er sulten hele dagen, hvis jeg ikke får et solidt morgenmåltid. 

Jeg har slettet et enkelt indlæg. Det handlede om en tidligere arbejdsgiver, som derefter fandt ud af det. Så kørte rullen. Endte med at slette for at få ro og ligge sagen bagved mig, selv om jeg stadig selv ved, hvem jeg synes der havde ret. 

Rejse. Jeg er underligt nok ikke så rejselysten. Men jeg vil gerne til Japan. Og ride på hest hen over Amerika. Eller på roadtrip sammested. Faktisk vil jeg bare helst på roadtrip og se verden drøne forbi. Altså enten i bil eller til hest. Eller rulleskøjter. 

Marinaden har spurgt om så meget, så her kommer den sidste portion af spørgsmålstegn fra hende;
Jeg vil gerne høre om.. Hey, må man stille 1000 spørgsmål egentligt.. altså når det nu er? Hvis du nu aldrig måtte gå i lyserødt igen, hvilken farve ville du så gå i? Har du altid været kreativ og ligger det til familien? Hvordan var det at komme til København, når man er født i Jylland? Hvilken rejse har været den bedste og hvorfor?

Marie, du må som den eneste stille 1000 spørgsmål. Special treatment, kun for dig! Wuhh!

Jeg ville nok tage blå. Jeg har en del blåt, nemlig. Men jeg ville ikke holde mig til en farve, næh, nej. 

Kreativiteten tror jeg meget er fremelsket gennem min Bedstemor, som tit passede os unger da vi var små, og hun havde altid alt muligt kreadims med som vi lavede. Min mor har altid strikket så det stod efter hende, men det er først de seneste år jeg selv har opdaget garn. 
Min søs er også en kreativ dame, selv om hun ikke har fulgt det i hendes karriere, så er hun stadig dygtig når hun sig løs. Det samme gælder min elektrikerbror. De er begge en ørn med en skriver, altså en tegneskriver. 

København sagde mig ikke en skid, indtil jeg 2008 flyttede herover til en studiepraktik. Jeg forstod slet ikke hvorfor den by skulle tiltrække så mange. 
Jeg tog min lille cykel under armen og ind i toget, flyttede her over i 5 mdr, og cyklede foråret og gaderne tynde. 
Min far var lige død og min kæreste skredet og verden var forvirrende. Men lige så snart jeg satte mig op på cyklen uden foran hovedbanen blev alt anderledes. Jeg blev så glad den sommer, og da jeg året efter var færdig med studiet i Kolding, kunne jeg slet ikke vente med at komme tilbage til storstaden. 
Så for mig var det mere end alletiders fantastisk, men først da jeg blev tvunget til at rykke fra Jylland. 

Rejseri er jo ikke min store ting, som jeg lige har skrevet. Den bedste? Hmm. Ture til Berlin tror jeg. Både på besøg hos min veninde, på festivaller og studieture.  Og ungdommens interrail, som jo er togets roadtrip mulighed. 

Nu er jeg sørme nået igennem dem allesammen! Hvem havde troet det?
Det var sjovt og lidt grænseoverskridende. Vi må gøre det igen inden der er gået tusind poste!4 kommentarer:

 1. jeg så dig i dag på amagerbrogade ved ca 14 tiden du stod med din cykel og talte med en anden pige ... og jeg er 100 % sikker for du er den eneste med det hår ... jeg sad i en taxa på vej til fest ellers havde jeg sagt hej til dig :) har jeg ret ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah jeg er nok ikke den eneste, men jo jeg var jo på vej i bio der :)

   Slet
 2. Love it! Tak for svar.

  Marie(nade)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er alt jo som det skal være! Bare der er kærlighed i luften! Lååålåållååååve!

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!