onsdag den 9. januar 2013

Heat no Meat

Jeg har sådan en tefalbelagt pande, som jeg er ret glad for, men sådan én overflade skal jo helst ikke have ridser, så man får klamme kemikalier i sin hippievegetar mad.
Jeg håber, at jeg med tiden kan udskifte pandeparken med støbejern, men ikke før denne pande er brugt op. Desuden synes jeg, at det er rart at mine sager kun bliver brugt til vegetarmad; Jeg får kvalme ved tanken om gammelt kødsaft, der trænger ind i min mad. Sådan er jeg så tosset.

Jeg værner panden imod ridser, når den er inde i grydeskabet, ved at lave en pandeskåner ala ærmeskåner. Enormt husmoderagtigt.
Ordene poppede op i mit hovede i går morges, så jeg broderede løs i strikkeklubben i aftes. Det er gule er neon, det er bare lidt svært for det lille kamera at gengive.
Virker trekanterne bekendte?

Hehe. Åh, hvilken ironi! 

2 kommentarer:

 1. HAHA! Genial overspringshandling at hoppe herind. Jeg elsker dit pandeovertræk og teksten! Det er virkelig flot broderet også, det gad jeg egentlig godt kunne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkeligt ikke svært at brodere, man hamrer bare en nål med noget tråd igennem noget stof nogle gange, og så har man et lille broderi.
   Det er skisme godt at jeg kan give dig overspringshandlinger der ligefrem er geniale! Witwiuuu, siger jeg bare!

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!