mandag den 7. januar 2013

Det flotteste nogensinde!

Jeg ved i er ved at dø af spænding over, hvordan jeg ser ud i et fitnesscenter, så jeg er altid flink og opfylder jeres dybeste ønsker.
Her kommer det i har ventet på siden jeg afslørede mine nye tendenser den anden dag. Der skal fokuseres på shortsene som er indkøbt til fitnessen. Utroligt spændende at browse rundt inde i en sportsbutik, det er dælme ikke tit jeg jeg betræder den slags.

Shortsene er bare ikke lige blevet den helt rigtige farve på det billede, som min tlf kan præstere. Det har jeg også fikset for jer, for i skal da ikke snydes for et meget realistisk blik på FitnessPille. Underligt nok blev billedet meget mere realistisk, da jeg først havde haft det igennem photoshop et par sekunder. Jeg ved godt hvilket version jeg ville stole på, for jeg tror min tlf lyver om mange ting!
8 kommentarer:

 1. LOL. Love it. Du er for vil i fitteren Pille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Totally vild. Især ser det godt ud, når jeg står i udtrådte All Stars på de der cross-et-eller-andet-maskiner. (hvad fanø hedder de???)
   Jeg glæder mig til ny rullesæson!

   Slet
 2. Ha Ha HAAAAAA du er for sej :-)man bliver afhængig - siger jeg der trænede 4 år 3 gange om ugen - men sikke baller og lår og mave man får. Held og lykke knus mor

  SvarSlet
  Svar
  1. Mor du skal op på hesten igen, det ville være så godt for dig! Gør dig lidt fysisk træt og ikke kun i psyken!

   Og ja, jeg ved det jo, det er jo erstatning for at jeg er afhængig af mine rulleture, men det går jo ikke at rulle i de her mdr.

   Slet
 3. Svar
  1. Hahaha, ja jeg ved ikke om man kan kalde mig smart, det føles lidt som at gå rundt i nattøj! ;)

   Slet
 4. Wow! I sin tid (et udtryk der normalt er forbeholdt oldies...), da jeg dyrkede fitness, var der ingen, med så sejt tøj. Der var til gengæld en 45-årig kran, med læderhud og sportsundertøj. Intet andet?!?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo bare nogle gamacher som jeg syede for snart ti år siden. Og en af mine yndlingsundertrøjre peppet op med den der neonshorts. Jeg har sgu ikke noget sportstøj ud over dem. Og min badedragt dog.

   Hende der kranen lyder enormt modig. Eller glemsom. Eller blotteragtig.

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!