fredag den 4. januar 2013

8!

Tid har det med at flyve, ikke sandt?

Engang farvede jeg mit hår sådan lidt en gang imellem, men så en dag, i en januar for et øjeblik siden, kom jeg på tanken: "Jeg farver det sgu lige helt", og jeg tænkte det nok skulle vare et år (konceptuelt, det var det hele skisme dengang).

 Jeg tog grueligt fejl, for nu er det 8 år siden jeg farvede det lyserødt, og det har det jo været lige siden.

Hurra for kemikalier. Øh, altså. I hvert fald hurra for mit lyserøde hår!

En sommer på designskolen, jeg kan faktisk ikke helt huske om det er 1. eller 2. sommer med det lyserøde garn. Men det må næsten være den første, dømt ud fra den måde, som jeg havde klippet det der omkring. Det er altså cirka 8 år siden, rundt regnet.


 Sådan så det ud til min venindes bryllup i '09

Og det her er taget for 10 minutter siden, hvor jeg klædte om til at gå over i ...tadadadaaa... et fitnesscenter. 
(Nej det er ikke første gang, jeg begyndte inden jul.
Jeg kan jo ikke rulle i det her vejr, og mit hovedpinehovede kræver at jeg bevæger mig!)


6 kommentarer:

 1. Dit hår er simpelthen så pænt. Jeg er vild med frisuren på første billede. Og sikke fint dit hår sidder for at gå til fitness! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak!!!! :)

   Hehe, det tager lige præcis samme tid, at lave det her hår, som for alle andre at lave en hestehale. Derfor jeg har det så tit, fordi det er så pissenemt. wupswups, så sidder det der. Hilsen hende, der har gjort det i årevis.

   Slet
 2. arhemeeen SÅ enig m musicismysecret: simpelthen så pænt, på ALLE billeder vil jeg så tilføje -OG i virkeligheden! har faktisk kommenteret på det på din fb (den post hvor du julefarver det, ja i december ,ing?) men tror ikke mine koments kan ses fordi jeg har en firmaprofil? (jeg foreslår, dit hårfarvemiddel kommer på finansloven fordi det er samfundsnyttigt at nogen bidrager med sådanne positive forstyrrelser i vores fælles hverdag<3)
  knus fra muttilove<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej hvor underligt at det ikke kan ses. Tror da godt de nye eventyrs FB kan kommentere hos dig, men jeg er ikke helt sikker.

   Jeg stemmer for det samme som dig! Og det er jo et meget billigt forslag, det koster jo 100 kr for 4 mdr. Ja man kunne jo likke dem til at betale afblegeren også, så blev det jo 220 i alt, hvis der er tilbud ;)

   Slet
 3. det er et FUND!!!:o)<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis! Vi må fondssøge straks!

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!