lørdag den 5. januar 2013

En fedtet formiddag!

Hvis du ikke er til  fedtede lyserøde drømme og fanatisme, så hop videre til næste blog på din rundtur, for her kommer det i fede mængder;

Der er én der hygger sig, for pladespilleren spiller den anden halvdel af dobbeltpladen, teen i koppen en varm og bogen er dukket op fra gemmerene hjemme hos min mor.

Hold op, hvor var jeg vild med den da jeg var lille. Det er jeg jo stadig, det er jo ikke just den første Grease post jeg har lavet, og tegneserien var med til, at jeg synes filmen/universet var så sejt, da jeg var bette, for den kunne jo intenst nærstuderes på de nu krøllede sider.
Jeg troede den var blevet kasseret for længe siden, men min bror havde den med til mig, da han overnattede her til jul. Oh happy juleday!

 Lige nu er jeg ikke 34, men sådan omkring de 10 år, og ah, den lyksaglige blanding af rock n roll og sen 70'er stil, jeg bliver helt blød i knæene.


Åh åh, scenen hvor Danny gør Sandy så ked. 

Min evige higen efter at blive optaget i Pink Ladies. 
Rizzo er så sej

Frenchy, ja jeg siger ikke mere, men linker bare til gårsdagens post.

8 kommentarer:

 1. Åh, jeg elsker også det univers!

  SvarSlet
 2. hæ hæ dejligt med minder knus mor ;-)

  SvarSlet
 3. YNDLINGS!
  http://www.youtube.com/watch?v=DNAK9rXW4ew

  SvarSlet
  Svar
  1. Også min!!!! Åh.
   ....smile at them and bat my eyes...

   Slet
 4. Hvad, var der en tegneserie!? Wow. Hvis der var én ting i verden jeg kunne forære mit barndomsjeg, som ville have forbedret hendes liv markant, ville det være den! Og så er den på dansk? Fascinerende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er brand mægtig alletiders sej, mindst.
   Velkommen i kommentarfeltet!

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!