onsdag den 31. oktober 2012

håb?

Der er ikke noget, der kan tage glæden over, at jeg endeligt har fået foden inden for som underviser inden for mit fag, som at tale i telefon med en medarbejder fra det københavnske jobcenter, der fortæller mig at jeg lige så godt kan opgive, at få arbejde inden for min branche.

For det er jo HÅBLØST for mig, at forsørge mig selv. Sagde damen ordret.

Hun holdte hårdnakket ved, trods af mine egne optimistiske holdninger, for nu er der da endeligt håb.

Det er sørme godt, at det er hende, der i morgen skal overbevise sin chef om, at jeg vil få glæde af et kursus, som jeg har ansøgt om allerede for en måned siden. Som er fuldstændigt målrettet for folk i den kreative branche i lige netop min situation, hvor dagpengene løber ud i starten af næste år.

Det kan da kun gå godt, med den dames optimisme.

Jeg er så led og ked af min situation, og det opkald gjorde det ikke just bedre.
Godt at jeg, trods alt, har to dage tilbage på et job, som jeg virkeligt godt kan lide.

17 kommentarer:

 1. Tss, hvorfor findes sådan nogle kegler på de jobcentre? Op med humøret, Pille. Jeg tror på dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kegledamer med de med opgivende stemmer nogensinde. Jeg er ikke fan af dem.
   Jeg er så glad for, at du gør! Og jeg tror også på at vi må sprede noget mere af det der New Yorker spirit, som du spreder i disse dage!

   Slet
 2. Der sker gode ting for dig nu. Lad ikke forbitrede jobcentertanter tage håbet fra dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror på dig. Jeg vælger at tro på dig. Jeg må tro på dig. Jeg skal tro på dig.

   (Jeg er så let at pille ned.)

   Slet
 3. Svar
  1. Ja, jeg håber hun er i bedre humør i morgen. Virkeligt.

   Slet
 4. Det var dog den mest latterlige dame at have til at arbejde sådan et sted, hvad bilder hun sig ind. Det kan godt være at man skal gå lidt på kompromis i en krisetid og bla bla bla, men at miste modet og håbet ville sgu da være for ærgerligt. Så vinder verden jo aldrig over den forpulede krise. Jeg synes du laver nogle herre flotte ting, og at du er et fantastisk kreativt menneske, der da helt sikkert skal arbejde med noget der er i relation til den uddannelse, du har taget. Ellers ville du jo blive bims, og det kan vi jo ikke have. Op med humøret igen og ned med sure damer med sure miner!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ditte, peptalks er virkeligt nødvendige lige nu, desværre. Jeg håber hun får overtalt chefen til at jeg vil have glæde af det kursus.

   Jeg håber jo også selv, og har gjort en masse for at opbygge mit CV, men det forstår den slags damer ikke.

   Slet
  2. Det håber jeg også. Kursus-finger-kryds! Du har jo gjort en masse i dagpengeperioden for at styrke din profil - uanset hvad kan hun ikke tage de erfaringer og nye netværk fra dig.

   Slet
  3. Nemlig. Og det er vigtigt for mig at huske.
   Jeg skal have dig i min rygsæk til evig peptalkeri!

   Slet
 5. Også op med humøret og masser af tro på dig herfra! Dumme dame. Glem hende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak cecildamen. Jeg glemmer hende, sådan næsten nu.

   Slet
 6. Jeg kan godt forstå du mistede modet for en stund. Men der er håb! Bare ikke for hende. Hun er i det eneste job hun kan mestre, nemlig at være en sur kælling. Hun er bare pissetræt af at hun ikke havde tro nok på sig selv til at tage sin drømmeuddannelse og være så sej som dig. Jeg er glad for at rollefordelingen blev som den blev og jeg er sikker på at sådan en oplevelse bare gør dig stærkere i troen på, at det kan lade sig gøre at få job indenfor din branche! YOU GO GIRL!

  SvarSlet
  Svar
  1. TAaaaaaaaak for god peps. Bah, er så træt af at ligge søvnløs over fremtid, men er på vej på arbejde om et øjeblik.

   Jeg prøver virkeligt at tænke som du, at lade det blive en provokation, så jeg dælme skal vise de idioter, hvad jeg kan.

   Slet
 7. Godt Pille Frem med kampånden og lad ikke et menneske stoppe dig. Måske du skulle overveje hvad Nancy fra Canada fortalte mig. At tage derover og undersøge mulighederne - som hun siger er de helt vilde med Dansk design, du kan få hendes skype adr. SELVOM jeg ikke ville være vild med, at du drog over det store vand - men hvis der er så mange muligheder kunne det måske blive en start. Rigtig meget held til ja til kurset og god dag. Knusere mor :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror ikke jeg skal til Canada. Hvordan skulle jeg have råd til at starte noget op i et fremmed land, helt uden kontakter til producenter eller noget. Det ville være virkeligt ufornuftigt.

   Og nej jeg skal ikke lade mig slå ud, selv om nogle er dumme. Jeg har slet ikke fået svar i dag alligevel. Fedt.

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!