onsdag den 7. marts 2012

snackuloucios.

Uh, yndlings snacks hos søde veninde Penne i går. Popcorn i pæn skål og dadelkugler, som jeg lavede hjemmefra. Eller vi trillede dem hos hende, men uha så meget lækkert på en gang.
 Det var lige før, at jeg var snack-lykkelig, sådan helt ægte!


Og så morer jeg mg hver gang over, hvor meget de der dadelkugler ligner små lorte.  Min humor er anal, jeg ved det godt.. 


4 kommentarer:

 1. Også favorit-snacks hos mig. Især grydepopcorn. Laver du selv (lorte)kuglerne? Og hvordan? jeg har nemlig ikke andet end en alm. blender, hvor jeg ikke tror, at de kan blive most godt nok!

  SvarSlet
  Svar
  1. Grydepopcorn, er lige præcis også dem vi laver!

   Lortekuglerne her er med valnødder, ristede hasselnødder, masser ak kokos, dadler og masser af ren kakao. Jeg blender tingene hver især i min lille bitte nøddehakker dims som fulgte med min stavblender. Dadlerne kan evt. opblødes i lidt kogende vand, hvis de er mege tørre.
   Så blander jeg det hele sammen i en skål og laver kugler som jeg ruller i kakao. Jeg ved ikke om du kan lave dem i en almindelig blender, men det tror jeg altså godt, jeg ville ihvertfald prøve, hvis jeg var dig!!! :)

   Slet
 2. Man skal aldrig holde sig for god til at grine af mad, der ligner lort! Pille og Penne...så fint :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vel, det er så sjovt! Især hvis maden så er mega lækker. Og så er jeg ikke typen der mister appetitten af en smule lorte snak!

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!