torsdag den 24. november 2011

Flere blogtanker

Bloggen her, den har jo i over 3 år taget af min tid, og der er kun kommet gode ting ud af den tid. Jeg udtrykker mig bedre nu. Jeg har lært en masse søde mennesker, at kende gennem den. Folk som jeg allerede kender, kender mig måske endnu bedre nu.
Som jeg skrev i foregårs, så er min tid bare ikke så stor mere, så jeg kan slet ikke lave en blogpost en gang om dagen, ja ikke engang hver anden dag mere. Det huer mig ikke. Slet ikke.


Men jeg må bare acceptere det, for tiden bliver ikke anderledes, og jeg holder for meget af mit lille bitte sted her på internettet til at overveje en blogdød.
Så håber jeg bare i derude holder ud og bliver ved med at vende tilbage, selv om der ikke just er nye eventyr at følge hver eneste dag.
Jeg tror at jeg vil følge nogle af de råd, som jeg fik i kommentarfeltet i går, selv om det betyder en lidt anderledes blog. Eller måske ikke. Vi får at se.


Alt i mens kan i jo lige læse det her interview med Hot Friture folket. Ih, hvor jeg holder af dem, og af at arbejde for dem.

3 kommentarer:

 1. Du sætter mine tanker igang. (på en skøn måde)

  Jeg tænker:
  Er det meningen at man i blogland SKAL lave indlæg engang om dagen? Er det meningen at man ikke må tage en slapper i ny og næ? For mig bliver det ligepludselig til en lidt trist opgave at vedligeholde sin blog - jeg syntes at bloggen skal være et frirum, et sted hvor man søger hen for at dele ud af overskud. Men HVEM har overskud til i princippet "fremmede" mennesker hver dag? Ikke MIG ihvertfald. Jeg ville være trist over en ligefrem "blogdød" fra dig! Jeg vil gerne have et indlæg hver 3. uge, hver halve år eller hvad der passer DIG - jeg følger dig og bliver ved med det, uanset hvor meget du deler ud og hvor tit. Husk på at det der betyder noget, er det der kommer fra hjertet;O) Betina

  SvarSlet
 2. Kvalitet frem for kvantitet!
  Jeg ville blive ret ked af det, hvis bloggen uddøde, og jeg glemmer dig ikke, selvom der ville gå længe mellem indlæggene.
  Gadepletterne, reportage fra havudsigterne i hovedstaden, cykel-updates, støttebens-status, hårfarvninger, samlingerne, økoindkøb, teanbefalinger, ja, altså, der er rigtig meget der ikke kan undværes!

  P.s. jeg har skrevet under på Fjord-navnets eksistens

  SvarSlet
 3. Frk Jensen; Du skriver det som jeg plejer at skrive til andre, med samme problematik, og jeg har liiige lagt en bette kommentar(som om, den blev skisme lidt lang) under din post om emnet.
  Min overvejelse om blogdød hænger sammen med men træthed og min ikke synes, at mit liv er andet end arbejde for tiden. Når man selv er drænet er der ikke meget at give, hverken til sig selv eller andre. Men jeg ved jo egentligt godt at jeg holder for meget af min sfære på internettet, til at stoppe. Der bliver bare lidt længere mellem postene. Og måske kvaliteten.
  Og så er der jo overvejelsen, om jeg ikke snart har blogget om alt. Gentagelser er kedelige. Jeg er ikke vild med gentagelser. Jeg må jo bare finde på noget nyt, for mit liv er jo også nyt. Hele tiden.

  @ Cille; Tak for underkrift!
  Er glad for at høre at du holder ud, gennem alle mine gentagelser! ;) For fx, hårfarverier, ja dem skriver jeg jo næsten om hver anden måned ;)
  Uh, må snart tage mig tid til en tur til stranden. Bare der var flere timer i døgnet!

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!