mandag den 24. oktober 2011

Murakamisk weekend

Ud over at fise rundt og agere Boy, så var min weekend virkeligt præget af den japanske forfatter Haruki Murakami, som jeg før har rost til skyerne, og som jeg ved mange andre også holder af.
 Hans Norwegian Wood, er blevet filmatiseret, men det var lige før at jeg ikke turde se filmen, fordi jeg holder så meget af bøgerne.
I fredags overvandt jeg frygten og gik med den søde Anna og hendes veninder ind og se den.
Den var fantastisk. Alt hvad jeg havde håbet. Så fin.
Skildringen af det japanske studenter oprør i 60'erne og alt den japanske kultur, fuldendte min forestilling om film.
Den er tragisk, men kigger frem. Det kan jeg godt lide.
Og vupsi, lørdag var jeg på posthuset og der lå min fødselsdagsgave fra Line. Jeg er ikke begyndt på bogen/bøgerne endnu, for jeg ved jeg får så svært ved at ligge den fra mig.

Via

7 kommentarer:

 1. Jeg skal ind og se den med en veninde i morgen, og jeg glæder mig også rigtig meget. :)

  Hurra for nye bøger!

  SvarSlet
 2. iiih jeg har ikke købt bøgerne endnu da jeg jo har fødselsdag i november og det ville være rart hvis nogen gad give mig dem. :) men jeg glæder mig godt nok til at få fingrene i dem. Heldige pille :)

  SvarSlet
 3. Åh, jeg skal altså også ind og se filmen, men mit problem er, at jeg ikke har læst bogen endnu, og jeg kan egentlig først lide at læse bogen før jeg ser filmatiseringen, men jeg ved ikke, om jeg kan nå det pga alt det andet læsning... tror du det er en skam? Lækkert med ny bog i pakke!

  SvarSlet
 4. Filmen er så fin, jeg fik lyst til at være en lille elegant japaner der gik på universitetet i Tokyo. Og bogen må jeg vist ønske mig i julegave - er den god?

  SvarSlet
 5. @ Tine, uh, ja, hvad mon du synes om den?

  @ Tante gul; Ja, det er jo en mega god gave, det er min jo også! Skynd dig at ønske!

  @ UR; nemligsen

  @ Ditte; Altså jeg havde det ret godt med at kende historien i forvejen. Og jeg har det som dig, hellere læse, så se. Ellers se den derhjemme engang. Eller gak ud og se den først. -For vildt!

  @ Tripola; Ja, bogen er rigtigt god, men ikke helt som de andre af hans bøger. Der er ikke rigtigt noget surrealistisk tvist i denne, men jeg holder af den alligevel!

  SvarSlet
 6. Haha, omg, ved endnu ikke om jeg gakker eller tager den sikre metode...

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!