onsdag den 7. september 2011

almindelighed

I dag har været meget almindelig. Heldigvis. 
Jeg trængte sådan til en helt almindelig dag.

Det klamme som er lækkert. Brombær rester. 
Brugt til min helt almindelige morgen smoothie.


Helt almindeligt brød, som blev bagt i morges. 


En helt almindelig saks med fem skær, som en veninde skal have i gave om en time. 
Den er bare ikke kommet hjem fra internettet endnu, så jeg har tegnet den til hende i stedet.

5 kommentarer:

 1. Dejlig almindelig dag!
  Og fin saks. Totalt Martha Stewart (det er en god ting!) synes jeg.

  SvarSlet
 2. jah, synes også det var hygge!

  SvarSlet
 3. Mmmm de der helt almindelige boller, ser ualmindeligt gode ud. Er det sådan nogen koldhævede nogen? Hvad er der i? laver selv boller hele tiden nemlig og synes det kunne være dejligt med lidt inspiration :)

  SvarSlet
 4. Jannie; Ja til koldhævede, og æltet i ca 10-15 min, så glutenstrengene virkeligt kunne udfolde sig.Ja, jeg har en røremaskine!!!)
  Og så er der lidt af hvert i, sådan på slum. Noget groft hvede, rug(tror jeg nok, kan ik helt huske)majsmel, hørfrø,græskarkerner,solsikkekerner. Og et eller andet mere mel, som jeg ikke lige kan huske.
  Kommer der snart nyt fra dig, på din blog :D

  SvarSlet
 5. Det lyder lækkert, har desværre ikke selv en røremaskine, men elsker koldhævede boller - det er så nemt!
  Jeg tror jeg vil prøve nogle forskellige kerner, det lyder lækkert. VI har heldigvis et øko supermarked hernede (verdens største ifælge dem selv, men det må være areal mæssigt, for selvom de har mange ting så kunne jeg godt tænke på mindst 100 ting jeg savner som jeg plejer at kunne få i DK ;)hvor jeg kan købe lidt forskelligt. Så jeg laver gerne mine boller med hvedemel, groft speltmel og fint rugmel, eller et eller andet groft mel. Der er ikke heeeelt vildt mange forskellige slags hernede. Men jeg er helt tilfreds.
  Ang. blog - thi hi, jo jeg håber jeg snart får skrevet lidt, man kan vist roligt sige den har været gået lidt i stå ;) Har ikke haft mentalt overskud til det i lang tid, tror jeg har det nu, skal bare lige tage mig sammen :D
  Og forresten, tillykke med job - du skrev et eller andet sted at du var glad for at slippe for alt det der med jobcenter osv. Og jeg må sige at DET KAN JEG GODT FORSTÅ!!

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!