torsdag den 16. juni 2011

Varm Friture

Altså jeg drikker jo ikke kaffe, vel? Jeg kan virkeligt ikke lide det stads. Idrsk.
Men jeg kan altså ikke lide, når kaffen på kontoret bare sådan bliver kold for de andre, og de prøver at binde en sølle klud om den, for at den skal holde varmen,(Ok ok, vimse, jeg ved godt det var silkejersey, men en klud var det).
Så jeg hækler dem en lille gave, som er en direkte copy/paste af Hot Friture's merchandise, nemlig deres karakteristiske rosette. Den blev lavet i al hast, inden kaffen blev kold, så det er ikke det lækreste hækling jeg nogensinde har lavet, men de blev sgu glade og kaffen varm!!!


Og billederne er ikke ligefrem pisselækre produktbilleder, men i får nok en bette fornemmelse for den alligevel. Undskyldninger? Ja tak, dem er jeg god til.


I morgen tidlig drager jeg til Selling og kigger til mine drenge, der skiftes til at ryge på hospitalet. Jeg er nød til at se dem. Må se at alle er ok. Og så skal bror bomstærk fejres på søndag. Han fylder nemlig 34.(Hvad? Betyder det jeg bliver 34 næste år?? Ej da. Eller jo, men nu skal jeg da lige være 32 færdig og 33 lige om lidt).
Bloggen bliver stille indtil jeg kommer hjem søndag aften, for jeg tager ikke den hvide ven med.


8 kommentarer:

 1. Seeejt! Den er flot trods lavet i al hast, eeeelsker frakker til kander. Du er en god kontor-buddy!

  SvarSlet
 2. Kaffehader der reder kaffen. Det er da en ægte heltinde. Og hvor er den fin :D

  SvarSlet
 3. Du er KreaPille over dem alle!

  flot!

  SvarSlet
 4. Æh, hvor hurtigt var det lige du hæklede den? Den er da helt vildt flot! My god, det ville tage mig et år at lave sådan én. Du er dælme sej!

  SvarSlet
 5. Årh, hvad! Den er fin! meget bedre end min termokop, som jeg ellers er ret glad for ;).

  Hav nogle dejlige dage med drengene og deres forældre. Og er det stadig sejt at have været på sygehuset?

  SvarSlet
 6. Den er dytme flot.. Jeg tænker på hvor hårdt jeg selv kæmper for, at bliver færdig med den lille uldundertrøje og har brugt jeg ved ikke hvor lang tid på allerede. Så laver du bare lige en kaffer-varmer på ingen tid :-) Sejt!!

  SvarSlet
 7. @ Alle: Altså, jeg hæklede den jo ikke bare på en halv time vel.. det har vel taget 20 timer eller sådan noget. Men det er mest pga. selve længden af stempelkanden, som jo tager lang tid at hækle og er ret kedelig at lave.

  @ Uden Reller.. Hhaha Kreapille.. Oh my, sikke en bås jeg kom i der!

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!