mandag den 20. juni 2011

bror

Jeg kom hjem fra Jylland sent i aftes, og sidder nu og glor billeder fra weekenden. Det er meget hurtigt overstået, jeg tror jeg har taget 13-14 halvrystede billeder fra min brors fødselsdag igår. Det er for vildt. Sjældent har jeg haft så få gode billeder i kassen efter en hel weekend, men det var altså sjovere at lege med ungerne og hygge med forældrene, end at tage billeder. 
Når min bror pakker gaver op, behøver han heldigvis ikke gøre det hårde arbejde selv, for han har 3 meget ivrige hjælpere. 
Og når han skal spise sin mad, så har han også nogle meget gode hjælpere, for prøv lige at tjekke det smørrebrød min svigerinde kan lave! Altså det her er vegetarfadet til mig, forsestil jer lige orgierne på kødfadene! Wuh, tror hun er verdensmester i smørrebrød! 
Jeg hjalp rigtigt godt til med at spise dem her!!


6 kommentarer:

 1. haha, hvor skønt med tre ivrige hjælpere! hvorfor har den ene mon krykker? og hold nu op, en dygtig svigerinde, du har dig. sådan ser mine madder altså aldrig ud. særdeles delikat!

  SvarSlet
 2. Orv manner de smørrebrød ser godt nok lækre ud! Sådan en mad kunne jeg virkelig godt hapse - med eller uden kød...

  Skønt med familiehygge!

  SvarSlet
 3. @ Linda: Ældste nevøen har brækket foden 3 steder efter spring fra ægte piratskib. Henne i SFO'en, som man åbenbart må starte i før man begynder i skole! Du kan jo nok forstå at jeg var nød til at tage over og se til ham, ikke sandt!?

  @ Marian; Nemlig, de var pisselækre! :D

  SvarSlet
 4. Det er jo ren idyl!

  Tillykke til brormand, men han har vist glemt sin fez...

  SvarSlet
 5. ...og så lige:

  Mere smørrebrød i hverdagen! - især når de ser sådan ud (og måske også pindemadder til snack)

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!