fredag den 24. juni 2011

midsommer blues

Faktisk fik jeg ikke den helt store omgang midsommer blues i år, får næsten altid en snert. Sommeren aftager, og det er altid lige når jeg synes, at den er gået i gang. Det skete ikke så meget denne gang, jeg var i rart selskab af nogle af damerne fra min studietid. De er søde og hyggelige.

Den eneste blues jeg blev ramt af, var ikke af de lyse nætter der nu aftager, men der i mod af, at de andre snakkede om bolig. Enten har de egen andelsbolig eller er på udkig, med banken i ryggen og faste indtægter.
Det gør mig sgu lidt ked;  jeg er et par år ældre end dem og alligevel ikke har fået et job eller min helt egen lejlighed (eller mulighed for at købe). De ting hænger jo sammen. Uden fast job vil banken ikke låne mig penge og jeg har ikke nogen formue. Det er nederen. Man kan have en nok så fancy uddannelse, men hvis der ikke er job at finde, så kommer taber-følelsen hurtigt snigende.

Heldigvis ændrede samtalen spor og jeg kunne være med igen, og humøret steg lidt igen.

Vi var henne på Ofelia Beach, Per Stig Møller holdt båltale og heksen blev futtet af.
Jeg er pjattet med bål, men det har var sådan et vandbåret et, hvor man ikke kunne varme sig. Og vi lugtede ikke engang af bål, da vi cyklede mod Amager. Det var en lille smule falsk, man skal da stinke helt vildt efter at have været til bål!

Ingen billeder af damerne, glemte at spørge om de ville udstilles på dette sociale medie.


3 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå, at det er ret hårdt at holde sig selv oppe. Men husk for evigt på, at du har taget din drømmeuddannelse, og jeg er sikker på, at der findes et job til dig og dine sejhedsevner!


  Ditte

  SvarSlet
 2. Hej det lyder lidt barsk m jobbet men jeg er sikker på du pludselig finder noget spændende til trods for det er en hård branche. Med fare for at lyde rigtig irriterende så slap af mht ejebolig. Vi hoppede med på vognen da huspriserne var på sit højeste, vi var ved at gå helt i panik fordi alle andre købte. Hvis jeg skulle vælge om tror jeg faktisk jeg ville leje og slippe for rigtig mange forpligtelser. Men det kan jeg jo sagtens sige, jeg ved det! Håber det bedste for dig :)

  SvarSlet
 3. @ Ditte; Hm ja jeg ved det, men drømmeuddammaelse fører ikke altid til virkelighedsdrømme. Men jeg jager naturligvis videre. Og TAK!

  @ Heidi; Ja, jeg slapper helt af, nogle gang drømmer jeg mig bare hen i en lejlighed hvor jeg bestemmer farver på dørkarme og den slags. Tak for opmuntring og kommentar!!!

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!