søndag den 26. juni 2011

haters gonna hate

Jeg har over halvdelen af mit 32 årige liv valgt, at ikke ligne normen af den danske befolkning. Jeg gået i tøj der ikke var normalt, farvet mit hår i unaturlige farver og altid synes det er sjovt at eksperimentere med udseende. Altså, jeg ser ikke helt gakket ud eller noget, bare lidt anderledes.
Jeg har altid ment, at hvis man ikke kan tåle de kommentarer det fører med, så skal man lade være med at se anderledes ud (med vilje, ikke alle bestemmer jo selv, hvordan de ser ud). Og jeg har ved gud fået mange kommentarer gennem årene af folk på gaden, i byen osv.
Der er faldet positive kommentarer af i flæng, men flest kommentarer, der ikke var så flinke. Som fx du er grim, du er klam, du ligner en luder, dit tøj er ikke moderne(??? råber de efter en tøjdesigner, det er pænt skægt), og så er der jo alle kommentarere der går direkte på mit hår, og på min yndlingsfarve. Der er råbt meget meget grimmere ting som jeg heldigvis ikke kan huske lige nu. 
Jeg har brede skuldre, jeg kan klare det, selv om jeg da vil indrømme at på hudløse dage, så gør det mig ked af det, at blive svinet. Men jeg har selv valgt hvordan jeg ser ud.


En ting jeg, der imod, ikke har valgt, er at blive svinet. Jeg kunne aldrig drømme om, at svine nogen til pga deres udseende. Jeg har ikke behov for at ytre mig grimt om andre. Jeg er (for det meste) positivt indstillet over at folk har valgt at se ud, som de gør. De har taget stilling og ser ud som de helst vil, og det respekterer jeg.
Den slags selvhævden ligger mig meget fjernt.


Og hvorfor bringer jeg nu det her op, midt på en søndag aften!?
Jo, det er fordi jeg åbenbart er blevet svinet til pga nogle billeder den gode AmarOamar har postet af mig den anden dag. Jeg så aldrig selv kommentaren, og har kun fået et lille resumé af Orama. Jamen dog da.


Nogen synes åbenbart ikke om lyserøde damer over 30!! Jo, jo det passer, der er virkeligt nogen! Tosset, det siger jeg bare. Orama har postet dette(klik) indlæg om svineriet, så kan i selv læse om hendes mening om svineri på AmarOrama. Indlægget, og dermed billederne, kan i se lige her(klik). 


Det gør mig egentligt ikke så meget, at blive svinet, selvom nogle af de refererede ord ikke er pæne overhovedet, men jeg synes ikke det er underligt, at have behovet for at svine. Og hvorfor svine mig på en andens blog!? Når man nu kan gøre det på min egen?
Det preller af, det svineri, fordi hvordan jeg ser ud er meget velovervejet. Jeg mener, jeg har jo ligesom haft de der knap 33 år til at tænke over det. Jeg synes selv at jeg er fin, som jeg er. Også selv om jeg ikke er hel ung mere( Hva!? Er 30´erne ikke det nye 20erne alligevel??).
AmarOrama har valgt at slette kommentaren, så den er der altså ikke mere. Jeg tror nu heller ikke jeg selv ville lade sådan en kommentar ligge, mest bare fordi, den laver sgu da mega dårlig karma. Men jeg ved det ikke, for jeg er ikke blevet hatet her (endnu).


Gamle mig med masser af lyserød;

28 kommentarer:

 1. Og en isbjørn. Eller ser jeg syner?

  SvarSlet
 2. Jeg synes altså du er cool! Helt vildt!

  SvarSlet
 3. Det er folk som dig der gør, at der er noget ved at gå i de københavnske gader, hvor størstedelen ved gud er så røv-leverpostej-kedelige at det er direkte pinligt. Jeg ELSKER at du er lyserød...og over 30!!!

  SvarSlet
 4. Pille du er benhård - og ser da for lækker ud i alt det lyserøde!

  Jeg ville ønske der var flere af dig, der tør!

  (det ville også gøre det nemmere for sådan én som mig, der er lidt i samme boldgade).

  Fuck haters!

  SvarSlet
 5. jeg går ind for ytrings frihed og at alle har ret til at sige deres mening ... men til tider skal visse persone holde deres mening for dem selv eller måske sige det lidt pænere ... jeg elsker lyserød og det er en total fed kjole du har på wow ,håber du bliver ved med at være dig og lukker ørene for negative snak ... :o) total fed stil du har ...

  SvarSlet
 6. Pille, du er smuk. Og dem, der ikke kan se det, skal bare lukke røven. Nå!

  SvarSlet
 7. Fuck hvor ville det være kedeligt hvis vi alle så ens ud! Virkelig! Men jeg har godt nok heller aldrig forstået hvorfor folk kan finde på at ytre grimme ting om andre - egentlig oplever jeg det selv pga. min kæreste, der er tattoveret på halsen. Her er det dog ofte vores forældres generation, der er opfører sig pænt sært overfor ham. Min farmor sagde så vist, at hvis ikke man har noget pænt at sige om andre, så skal man bare holde kæft! Og jeg er enig! Keep up the pink lady look =)

  Ps. 30erne ER de nye 20ere! Basta!

  SvarSlet
 8. Det er afstumpede personligheder, som har behov for at smide hate kommentarer hos andre. Dem kan man intet have til overs for! Når det er sagt, skal du vide, at jeg er vild med din lyserøde/pink stil. Du er unik! Og du er dig selv!
  Ville ønske jeg selv var lige så modig...

  SvarSlet
 9. Jeg synes du er SÅ sej i lyserød! :)

  SvarSlet
 10. EJ, hvad er det også for nogle mennesker... jeg synes du er flot i lyserød! Jeg prøver altid at have en masse farver på, for ligesom at lyse gadebilledet (og mit humør) lidt op. Det virker :)

  SvarSlet
 11. Det er simpelthen bare for mærkeligt at folk har et behov for at svine andre til pga. deres udseende. Min mor har altid sagt, at fordi de ser normale ud i forhold til mig (altså som jeg så ud engang) tror de automatisk selv de er flotte og acceptable og almindelige og derfor kan råbe højt efter mig (og min mor) på gaden - heldigvis råber hun igen! Det er lidt det samme i denne situation, tror jeg, dem der har hadet i sig og brug for at ytre det føler sig måske truet på deres normalhed og tror at det berettiger dem til at opføre sig fuldstændig uacceptabelt. Man kan undre sig fra nu og til verdens ende, desværre er der haters derude men heldigvis er der seje lyserøde damer som dig der ignorerer den slags tåber og bliver ved med at være seje!

  SvarSlet
 12. Gud, hvor langt ude. Jeg har virkelig svært ved at forstå at folk har behov for svine andre til - altså, medmindre de har gjort noget decideret forfærdeligt, men det er sgu da TØJ for christ sake. Folk der har så nemt ved at føle sig provokeret af andre folks påklædning skal virkelig tage og passe på deres blodtryk.
  Du er for sej, Pille!

  SvarSlet
 13. Du er sej, godt vi ikke alle sammen er kedelige, jeg er faktisk blevet lidt glad for lyserød efter jeg startede på at læse din blog. Jeg har endda et billede liggende jeg tog af en lyserød gadeplet til dig d. 21 maj ved Holmens kirke, men jeg kan ikke finde din mailadresse?

  SvarSlet
 14. Du er en meget dejlig dame, den dejligste lyserøde 33 årige dame man overhovedet kan forestille sig, modig og sej er du også. Og dig selv. Hvor mange kan sige at de er det? Hellere være sig selv end at prøve at være alle mulig andre, fik jeg sagt at du er dejlig? Nå men det er du, og cool og fin og jeg kunne godt blive ved hvis det er...?

  SvarSlet
 15. Det dér ikk ... det er den mest fantastiske kjole jeg længe har set! Hvor ser du smuk og vidunderlig og meget livsglad ud i lyserødt :-)

  Tak for det!

  SvarSlet
 16. Jeg synes du er pragtfuld i alt dit lyserøde! Du er gennemført så det brager og det ta'r jeg alle mine hatte af for! Ku' godt bruge en Pille herovre i det vestjyske...her mangler bybilledet kulør!
  Og jeg spø'r også: Er det en isbjørn, der kigger dig op under skørterne?

  SvarSlet
 17. I er satme er vilde! Jeg sidder her rød i kinden og soler mig i ros. Jeg fiskede ikke efter alle jeres søde og tænksomme ord, men det gør mig alligevel rigtigt glad for at flertallet bakker op i at være mit lyserøde selv!

  @ Orama; Jamen ja da. Af kongeligt porcelæn endda!!

  @ Superheltemor; TAK! Helt vildt tak!

  @ Marinade; Nemlig, det synes jeg også selv, og jeg bliver så glad af farver. Jeg er også selv ret vild med at være over 30!!!

  @ Camille; Du tør jo også! Vi er så modige! Jeg er blød som smør det meste af tiden, men du har ret, Sommetider bliver jeg benhård. Forhåbenligt på den gode måde! Flere som os, ja det ville da være spass!

  @ Belladotte Helle; Jeg er også fan af ytringsfriheden, og giver dig ret i at man dog skal kende sin tale tid. Jeg bliver ved med at være mig, det skal du slet ikke være bange for! Og tak igen!

  @ Fie; Tak, og så er vi to! Nemlig!

  @ Marian; Jeg synes det er alle generationer, men mere type baseret. At kunne rumme forskellighed er en af de bedste egenskaber, men der er desværre nogle der ikke gør det.

  @ Karina; Du er sikkert modig på helt andre områder, hvor jeg er den største kylling, det er jeg sikker på! Og tak!

  @ Sarah RJ; Tak helt ind i benet!!!

  @ Cesilden; Nemlig for pokker da. Vi lyser op. Der er bare nogle der ikke tør at tage solbrillerne af og se os (lækker metafor hva??)

  @ Cille; Nemlig, det har jeg også lært! (jeg har dog også lært at sige min mening)Og jeg har også lært at ignorere. Altsammen meget gode ting at kunne!

  @ Natascha; Haha, ja, de skal nemlig tage deres blodtryk!!! Og tak, og jeg håber du får en alletiders Roskilde uge!

  @ Kongemor; Har du virkeligt taget et billede til mig! Ih, altså. Min mail adresse står ude til højre på bloggen. du skal bare droppe "at" og indsætte @ i stedet. Det er pga spam at den ikke står der almindeligt! Og hurra for at jeg har smittet dig med det lyserøde!

  @ Anja; Øj, jeg bøjer mig lidt forlegent ved alt din ros, men samtidig vokser jeg flere centimeter, for jeg ved, at du mener hvad du skriver!

  @ Tulippa; Tak, virkeligt tak, jeg er også meget glad for livet.

  @ M; Måske kan du låne mig lidt til at gå rundt? Det kunne være sjovt! Takker, især for det med genneførtheden! Og isbjørnen er der! Men lurer-tendenser!

  SvarSlet
 18. Jeg synes, du er noget af det fineste!

  Og jeg undres gang på gang over andre menneskers opførsel. Det er mig ubegribeligt, at nogle føler sig nødsaget til at svine, eller gøre det der er værre, ved andre mennesker til pga. deres tøj eller udseende. For nogle år tilbage, var der nogle af mine gode kammerater der blev slået ned fordi de så ud som de gjorde. Det er sørgeligt.
  Jeg synes du har en ret dog pointe med, om man selv har valgt at se ud og klæde sig som man gør, og derfor "kan tage lidt af den slags" (uden at det overhovedet retfærdiggør, at nogle svine andre mennesker til). Men det går også ud over de som ikke selv har valgt at se anderledes ud, min søster har f.eks. for nylig været ude for en ulykke som gør at hun er nødsaget til, mens ar hele og hun venter på flere operationer, at gå med klap for det ene øje. Hun får så ufattelig mange kommentarer og tilråb - og det gør bare så forbandet ondt, når man i forvejen lider..

  Dit indlæg ramte mig altså. Nogle mennesker og deres opførsel forstår jeg bare ikke - dig forstår jeg, og jeg synes du er fantastisk og fin!

  Kh Louise

  SvarSlet
 19. Det er virkelig fedt at du klær dig som du vil..
  Det gøre jeg også selv, og ville ønske at der var flere som turde være sig selv. Isted for at ligne alle andre..

  Forresten en super skøn kjole du har på på billedet, og også en super skøn positiv blog du har :)

  SvarSlet
 20. Jeg bliver så glad når jeg læser din blog, fordi den emmer af fantastiskhed og lyserød glæde.

  Pille du er alt for sej, få har den samme sejhed og mod som dig til at se ud ligesom de allerhelst vil.

  Folk der ikke kan respektere det, er folk man ikke skal spilde krudt på, for sådan nogen de har det tydeligvis svært med dem selv og lader det går ud over andre.

  SvarSlet
 21. Ja, jeg syntes bare du er tæskelækker.

  Bdamen

  SvarSlet
 22. Pille os der har mødt dig, ved jo at du er supersej, supersød og superlyserød :)

  Kh Mofling

  SvarSlet
 23. @ Louise/dolls & darlings; Det er lige præcis det jeg mener med min kommentar i parantesen; (med vilje, ikke alle bestemmer jo selv, hvordan de ser ud.
  Folk er endnu mere latterlige når de kommentere på den slags, som din søster går igennem lige nu. Det kan vi kun være enige om.
  Og tak fordi du synes jeg er fin!

  @ Anna Lei; Ja, man skal nemlig tage lige det på man har lyst til! (ehm, jeg kan dog ikke gå ind for pels, men ville aldrig råbe efter en bruger på gaden)
  Kjolen er fra Dixie Grey.

  @ Superhelten; Åh nej, jeg har lige spildt min tid ved at lave den her blogpost ;)
  Jeg bliver faktisk mega glad for, at du bliver glad for at læse min blog. Tænk at jeg kan gøre andre glade bare ved at skrible lidt om mit bette liv.

  @ Bdamen; TæskeTak! Åh, hver gang en skriver under anonym, så bliver jeg sååå nysgerrig! :D

  @ Uden Reller; Tak, moffer!!!

  SvarSlet
 24. Søde Pille! Du er smuk og vidunderlig og de kommentarer er jo tydeligvis fra imbecile mennesker, som har ondt i røven over deres eget lorteliv!
  Du er fantastisk og et skønt indslag i gadebilledet, med dit skønne hår og dit herlige tøj! Basta!

  K

  SvarSlet
 25. ...og er der nogen der blir ved at kalde dig dumme ting kommer sværvægter søs sgu efter dem!

  SvarSlet
 26. Årh, jeg låner dig gerne!!! Du vil lyse det vestjyske op!

  SvarSlet
 27. Jeg vil bare lige sige, at jeg har gået på det samme aktiveringshold som dig, og at det var en fryd at se på dig, en slags daglig vitaminindsprøjtning i den ellers ret forudsigelige hverdag på sådan et kursus. Så fandt jeg dig ved et tilfælde på nettet og nu følger jeg ivrigt med i dit liv med lyserød. Du er forfriskende!!! Et herligt pust af liv, som man kun kan beundre.

  SvarSlet
 28. Gosh, det forsætter! I er for vilde, læsere!!!!!

  @ Karla; Basta bum tak! Vi to har jo vores erfaringer med den slags, så ekstra tak!

  @ Søs; HA! Jeg sender dig straks afsted!

  @ M; mon du har det rette lånerkort? Jeg tror det må være lyserødt ;)

  @ Anonyme: Hold da op. jeg blev faktisk lige helt glad ind til benet der, for du er jo en af dem fra min ægte hverdag. Jeg er lige ved at flække af nysgeighed over hvem du mon er. er du mon fra kurset nu her, eller det for et år siden. Ihgh.. må.vide.mere. :) Og tak fordi du kastede kommentaren!

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!