onsdag den 23. marts 2011

KLÆG!

For fanden i helvede da, her bruger man en masse tid på at lave et rugbrød med for dej to dage før bagning,  rent og skært lækkert økostuff blandet sammen over tre dage, og så kikser det sgu bare! Hvad bilder det sig ind?? Det plejer jo at blive rocker godt! Om jeg fatter det! Er det virkeligt bare fordi jeg prøvede at komme min, ellers så gode, surdej i? 
I får lige dokumentation:
Klæg og flad. Sikke en kombi. 

Heldigvis er der to flade klæge. Så har de da hinanden.

Prøver om det ryger ned med koldt smør.
Ej manner det er syrligt. 
Sælges for laveste bud!


Og ja, man kan sagtens hidse sig op over splat rugbrød, når man er frikin' in between jobs og fylder sine dage med bage (og ekstremt dårlige rim)!!!!

6 kommentarer:

 1. Mit blev også splat og klæg sidste gang.... så klæg at det ikke kunne redes. Så det røg ud. Normalt bliver det ok efter en dag eller to. Men ikke denne gang ØV.

  SvarSlet
 2. Wow, faster! Denne har blogverden er helt uforståelig for mig. Jeg sad og nød din blog og dine sjove ord over morgenmaden, og nu i min første daglige overspringshandling, kan jeg se du har givet en comment på min blog. Hvordan kan det lade sig gøre? Hvordan har du fundet mig? For jeg er da ret sikker på at jeg ikke kender dig, sådan rigtigt. Men jeg ville bare lige sige at jeg er ret så stolt over at en rigtig blogger har læst min blog, og vil bare lige sige at din blog er ret så sej. (Bare jeg også gik i lyserødt tøj).
  P.s. du sletter bare denne kommentar, da den jo ikke har så meget med rugbrød at høre. Var bare lige lidt oppe at køre over kontakten.

  SvarSlet
 3. Jamen fineste lille blogger da, jeg er da ikke mere blogger end du er!!!! Jeg sidder jo bare her på min flade røv og kigger på blogs og hyggeblogger lidt selv. Jeg fandt jo bare din blog ved at trygge på det på blå "INDHOLD" som du jo åbenbart har som navn her. Det er lige hen over dine kommentarer, som du ligger her hos mig. Så kommer man hen til din profil hvor man kan klikke på din blog og finde dig. Det er ganske let.

  Og jeg er altså charmet rumpen ud af strømpebuksen over, at du er så glad over vores lille blog-kontakt. Du og alle andre er altid velkomne til at kommentere, om det så handler om rugrød eller hurra råb over kontakt, eller bar et hej eller andet skæg!

  Og nej jeg aner heller ikke hvem du er IRL

  SvarSlet
 4. Åhhh jeg er også bare dårlig til at bage rugbrød! Hvis det altså er nogen trøst har jeg da også bagt de første mange klæge af slagsen og tvunget gæster til at spise det alligevel.... nu har man jo bagt!!

  SvarSlet
 5. Det kan blive bedre efter et par dage. Du kan også lige give det lidt tid igen i ovnen direkte på risten.

  Men ellers kan det måske blive til øllebrød - eller bare ristes på en rister :)

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!