torsdag den 24. marts 2011

Amputering

Jeg ved ikke, hvad det er for en skør fetish, der har fundet sted nede i gården. 
Mindst ti cykler, har jeg talt, er blevet mishandlet. Der er altså en der enten tænder- eller bare samler på støttefødder. 
 I løbet af natten til igår er stumperne klippet og samlet. Det er sgu da sært. 
Her er min stakkels ambuterede cykel og neden under den er det min roomies cykel. Og derefter et par andre stakler. 

12 kommentarer:

 1. Det var da fuldstændig vanvittigt!!
  Hvad er det for en obskur lyst at have sig!!?

  Håber ikk din cykel lider af fantomsmerter nu!

  <3 Karla

  SvarSlet
 2. jezz, en stenet ting at gøre!

  (haha, mit kodeord er 'condi' - mon det er et tegn??)

  :) astrid

  SvarSlet
 3. @ Karla; Jeg håber heller ikke den grønne havelåge har ondt, den må dog en tur til cykeldoktoren for jeg kan ikke løsne møtrikken selv på stumpen selv, så jeg kan få ny fod på, for den er træls at undvære!
  Arhmen det er så skørt, og så på så mange cykler!

  @Astrid; Condi er klart e tegn som du skal tage totalt alvorligt og kun løbe rundt uanset om du bare skal i 7/11 eller på toilet!
  Og mega stenet!!!

  SvarSlet
 4. Årh de kommer til at sprænge nogle containere i luften!! En cykel uden støtteben/fod(?) er altså ikke altid praktisk...
  Læste lige dit indlæg om gær og tænkte, at skemaet brude smækkes op på en kæmpe facade (eller måske bare Facebook:) Og tænk engang hvor mange af de madvarer, som mange mennesker køber i bedste tro, er produceret i samme stil.... Sgu sørgeligt og trist...
  Iøvrigt - hvor finder du opskriften på rugbrød? Har bagt Aurions i noget tid, men det er ikke optimalt. Ikke hos os i hvert tilfælde. Viktor spiser ikke hvede så vi bager altid selv og så kunne det jo være cool med et godt brød:)
  Lola er glad for suttesnorene by the way!!!

  SvarSlet
 5. ej, hvor er det bare dårlig stil! vi burde lave en aktion mod vedkommende? skjult kamera siger jeg bare. og så klipper vi noget af vedkommende som straf! tsk.

  SvarSlet
 6. @Kusine Lina: Jeg mangler den støttefod mega meget! Ih altså! Og håber de holder sig fra bål og brand som Casper jo ellers forudser!
  Mht til gær, så ja, den burde blæses op alle steder, som du ser er der bare her på min lille ydmyge blog blevet kommenteret massivt på det! Vis den alle steder du kommer hen!
  Jeg bager ret meget efter Claus meyers: Meyers bageri. Det er det mørke rugbrød. Der er nogle opskrifter uden hvede i. Vidste ikke den bette(eller stor er han jo nu) ikke kunne tåle hvede heller. Altså da. Man kan låne bogen på biblio, og jeg kan lige affotografere opskriften på rugbrødet til dig, så kan du lure på den. Jeg synes det er smadder godt!
  Jeg er glad for ville Viola er glad for de små snore! :)

  @Linda: Jeg overvejer også at gå ned og snakke med boligkontoret på mandag, der er massiv video overvågning af min boligblok, det er jo ret ghettolike her! Og så kan vi tage på hævntogt med min brors boltsaks, som han siger jeg gerne må låne! :D

  SvarSlet
 7. Jamen, hvor mærkeligt! Hvad kan man bruge så mange halve støtteben til???

  SvarSlet
 8. ER der her Kloge-Åge skal komme ind og sige at sne og frost og salt gør at aluminiummen svækkes så støttebenene knækker af sig selv? :)

  SvarSlet
 9. @Kloge Åge aka Morfar: over 10 støttefødder på en nat?? arh vel? især ik når man kan se bidemærker fra boltsaks.. Men godt bud ellers. Sådan cirka! ;)

  @Orama: Jeg undres til stadighed!

  SvarSlet
 10. Meeeget mærkelig fetisch...
  (PS. amPuteret....) :)

  SvarSlet
 11. Det er skisme da for mærkeligt. Det er en gal mands værk... Gad vide hvilke tanker der er gået igennem hovede på den person.

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!