søndag den 23. januar 2011

ADVARSEL,,.. øh nå for pokker der stod award!

Jeg er en heldig lille pomfrit, ligesom rigtigt mange af jer andre bloggere er i de her dage, hvor denne award florer hæftigt i bloglandet. Jeg synes ligesom mange andre, som jeg har læst hos, at det er lidt underligt kædebrevs agtigt og at man ikke føler sig nær så heldig, når den rammer en, når den har ramt alle de andre også. 
Meeeeen, jeg synes også det er mega skægt at udfylde sager og at lege(mange kalder det blogleg) så here we go:
Jeg starter lige ud med at fnise af det der lay out den har. Sorry, den der har lavet det i sin tid, men det er sgu da pisseskægt hollywood hausfrau agtigt, på den tacky måde!


Reglerne er at man skal linke til dem der har givet award'en, og man skal give den videre til nogle man så også linker til. Selve Award'en går ud på at man skriver 8 ting om sig selv.


Jeg har fået award'en af disse to damer som jeg egentligt ikke kender så godt, men som jeg synes kører nogle meget fine blogs, de gange jeg har været forbi. De er ret forskellige, og det er dejligt at forskelligheder kan lide min blog. Selv om jeg har disset awarden en del er jeg altså faktisk stadig ret beæret!  Den ene er Blåmejsen og den anden er Catarina, Tak søde damer!!!  Og ekstra tak til Catarina for de søde ord på din blog!


Jeg har før deltaget i en lignende leg og der kan i læse tingene om mig lige her- Klik, her har jeg svaret med ord og billeder!


Her til aften vil jeg "bare" gøre det med ord.


1: Jeg er tosset med lyserød! 
HA! Som om i ikke allerede havde luret den! Jeg laver lige en ny etter!


1: Jeg havde for 4-5 år siden depression og gik i terapi i 3 år. Jeg kan godt savne det, at snakke med én der får penge for det, nogle gange. 
2: Jeg har altid hadet at blive sat i bås. Labels er noget underligt noget. Jeg sætter måske nogle gange folk i bås selv.
3: Jeg er SÅ træt af at se på retro stoffer fra gamle sengesæt.
4:Jeg snakker rigtigt grimt. Bander og svovler og griner meget højt. Ikke særligt lady-like.
5: Jeg er IKKE kun vegetar af etiske årsager. Jeg blev opereret for 4 år siden, sådan en halv stor operation, og fik maven sprættet op ca. 20 cm. Lægerne satte mig lidt skævt sammen, og jeg fik kæmpe meget betændelse i såret og måtte indlægges i 5 dage igen. Lugten af mig selv i forrådnelse, har gjort at jeg ikke kan sætte tænderne i kød mere. Det vender sig i maven, ved tanken, og stanken dukker op inde i hovedet af mig. Men jeg er glad for at være blevet vegetar.
6: Mine nevøer er stadig dem der kan gøre mig aller-gladest i hele verden. (læs post jeg linkede til om anden blogleg)
7: Jeg har aldrig haft lyst til at få børn selv, men man skal jo aldrig sige aldrig. 
8: jeg elsker at køre i tog sent om aftenen. Der er noget helt specielt dejligt beroligende over at glide gennem landskabet i mørket. 
Uj, der blev jeg vist ærlig med ærlig på. Jeg ved slet ikke om jeg har lyst til at trykke post, men jeg gør det nok alligevel!


Dem som jeg tagger i denne blogleg er først og fremmest min søster, Alphafe, og det gør jeg, fordi jeg er så glad for, at hun er begyndt at blogge igen. Det er dejligt at hun har smule overskud igen!


Den anden er Uden Relevans, fordi det jo er en stylish award, og jeg tror han er stylish, trods hans anynomitet, og så er han sjov og grov i munden, og jeg ved aldrig helt hvad han mener med sine kommentarer, og det er mega skægt!


Den sidste er min veninde Louise, som er sprit-ny i bloggenes verden, og er den første af mine veninder der blogger,(tror jeg nok) ud over dem i frituregryden, som jeg jo også blogger for.

6 kommentarer:

 1. Det er sgu de bedste 8, jeg har set indtil nu. Tak for personlighed!

  SvarSlet
 2. Den ærlighed var ærlig, og jeg fik lidt kuldegysninger over noget af alvoren. Jeg giver Fie ret i, at det var nogle gode 8.

  Ditte

  SvarSlet
 3. Gode gode 8!
  tak for ærligheden!
  Depression er djævlens værk!

  K


  (HA! Mit ord er snesse!)

  SvarSlet
 4. @Karla, Ditte og Fie: Tak for i sætter pris på ærligheden! Det er rart at høre, synes jeg, når jeg nu var lidt i tvivl.
  Og, det er det rene djævelskab, Karla!
  Jeg elsker når "kode" ordene er sjove!

  @UR: Du behøver jo ikke kaste dit hjerte ud på blåggen! ;)

  SvarSlet
 5. Sådan der!! Du er for sjov!!! Gad godt at møde dig engang...for du lyder virkelig som en af de personer som jeg vil blive betaget af-du har humor og lyder til at være en rapkæftet sej dame ;)

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!