tirsdag den 8. juni 2010

syveri

Witwiiiuuu! Jeg har modtaget den her blååååg award af de sjove, fine damer fra Mere af det samme og meget mere af det hele! Ja, jeg tror nu altså ikke jeg har fået den, fordi min blåg her er specielt bjjuuuutiifååål, men de må jo kunne lide den, de damer!

Legen går ud på at man skal skrive 7 ting om sig selv og så tagge nogle af sine læsere til at gøre det samme. Det er jo ret kædebrevsagtigt og det har jeg sgu altid hadet. 
Men heldigvis hænger der ikke alverdens ulykke ved dem, der ikke følger tagget, så jeg kaster mig ud i det alligevel.
Jeg gør det med tilhørende billeder, for det er sjovest med billeder!

1. Jeg havde engang en hest, som tilfældigvis var verdens bedste hest. Jeg drømmer stadig tit om hende, på trods af jeg har passet en del andre heste siden(Som ikke var mine).(billedet er fra de gode gamle dage i '96, hvor jeg var 18 år)

2.Pippi er stadig en af mine største heltinder.(Bemærk lige ens hairdue)

3. Jeg har altid en bunke med tøj liggende på gulvet. Det er det tøj, der godt kan bruges igen inden vasketøjskurven. Jeg har endda en speciel kurv til det, men det ender oftest på gulvet. Tsk tsk.

4. Jeg savner nærmest altid mine nevøer, også selvom jeg lige har været sammen med dem.

5. Jeg samler på dåser og her et bette udvalg af dem jeg oftest bruger, når jeg bager.

6. Fortiden er jeg helt gakket halvafhængig af de her hjemmebagte knækbrød, som jeg har fået opskriften på, af min venindes reservemor. Gosh de er gode. Har lige lavet portion.

7. Jeg har en enkelt tatovering. En bette sølle en, som jeg fik for snart tolv år siden.(På billedet er den ved at blive lavet) Jeg glemmer tit at jeg har den. Jeg drømmer om, at få en lyserød tatovering, men jeg ved bare ikke hvad det skal være. Alt jeg kan komme i tanke om, er sgu for plat, når det kommer til stykket. Hmm.

Til slut skal man poste reglerne og tagge nogen. Jeg tagger søster alphafe, som nok er for træt. Men hun skal ha den alligevel. Og Monalogen og Sommig, hvis hun altså stadig blogger. Husk ingen tvang, bare sjov.


Her er opgaven til dem der er blevet tagget, hvis I skulle være i tvivl:
1. Kopier awarden ind på din blog for at vise, at du har modtaget det.

2. Tak og link den der har givet dig den

3. Fortæl 7 ting om dig selv.

4. Link til 7 andre bloggere, som du vil tagge og give denne award.
(Jeg tagger bare et par stykker, jeg ved jo egentligt ikke helt hvem det er der læser med, og dem som kender til, er vist blevet tagget)

Sådan, det var den leg!

4 kommentarer:

 1. Er fuldstændig vild med det første 90'erbillede! Ih altså, hest og rottehaler:)
  Ditte

  SvarSlet
 2. Jeg har også et afhængighedsforhold til gamle dåser. Åh, dine er fine. Nu er jeg blevet så meget klogere på dig. Hestepige med Pippi-hår (engang i hvert fald), med en tuschstreg og en masse hjemmelavet knækbrød i morgen. Jeg lavede også lige en portion i går. De er smaddergode!

  SvarSlet
 3. Guuud, mig??
  Jamen hold da op. Troede ikke nogen læste med ovre hos mig. Bortset fra nærtbeslægtede eller venner, der skal.
  Uh, nu skal jeg finde på noget om mig.....tænke tænke.

  TAK!

  SvarSlet
 4. Ditte:
  Ja altså det var sgu andre tider dengang. Mere lilla tider må man sige. Sikke langt det garn dog var.

  Linda:
  Ja jeg er vist forevigt heste pige selv om det er nogle år siden jeg har passet en sidst. Pippihåret er jo lyserødt nu. måske lidt mere pippi dog uden rottehalerne ;)

  Mona:
  jamen jeg er også ny læser hos dig :D

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!