torsdag den 2. december 2010

julefreak

Ja, så blev det jo den 2. dec, og jeg må på opfordring af den gode Linda med den simple dagbog hellere vise lidt frem.. 
Sidste jul viste jeg rigtigt meget af mit fine gamle arve julepynt frem, så jeg vil ikke igen i år vise det hele frem, men i kan se det ved at følge etiketten til posten "jul", eller klikke lige her, hvor jeg linker til det samme. Det er smadder hyggeligt! I hvertfald hvis man er julefreak som jeg.
Nå, men nu vil jeg lige vise jer mine julekalendere, for det er noget jeg synes er alletiders hyggeligt!
Jeg har igen i år fået en the julekalender fra Tante T, af mine Vesterbro nevøer, Fjord og Sirius. Den er jeg så glad for, for ud over julefreak er jeg jo the-freak.


Jeg har af den søde Vimsedame fået en chokolade kalender og så har jeg givet mig selv,(og min søster) en Sonnentor the julekalender. Uh, det er så hyggeligt at stå op og brygge sin julekalender the!
Lige nu fører den fra Tanten smagsmæssigt med en del længder!!!!Jeg er ikke vild med ny produceret julepynt, jeg holder mest af det jeg har arvet fra familien, men lige de her to kan jeg nu meget godt lide. Det mega tacky lyserøde træ fra sidste år, og kamelen fra min bror og konen, ja de passer sgu egentligt ret godt ind hos mig -og sammen!

Den ældgamle Magasin nisse fra min fars faster, sidder i år på mine højtalere sammen med Pippi og holder øje, med hvilke juleplader jeg hører. 

Jeg har mest pyntet op på mit lille værelse i år, for der er jo flyttet ind kat ind hos min rumkammerat, og jeg vil ikke have den æder mit pynt, som har stor affektionsværdi for mig. Så fællesarealerne i lejligheden er ikke så julede som de plejer, men til gengæld er der overload i mine private gemakker.
Jeg kommer nok til at vise mere julefreakness frem i løbet af december! 
Glædelig december!!!

5 kommentarer:

 1. Årh - en tejulekalender er sejt!

  Ditte

  SvarSlet
 2. Juuuuh. Og sikke en sej-sej te-pakkekalender. Havde jeg vist, der fandtes sådan en, havde jeg altså givet mig selv den. Kolde morgener fortjener sådan én. Tak fordi du viser fint frem.

  SvarSlet
 3. Oh lala ..er også misundelig på te julekalenderen.. det kunne være hyggeligt.

  Har ikke fået plads til den nu ellers årlige decembertur til staden i år... men håber det bliver næste år. Så skal jeg ind forbi tanten...
  Måske jeg skulle lure om Hans og Grethe har en.. eller moccacity "- Alt i kaffe og mere te" .. lyder jo lovende. ;)

  SvarSlet
 4. @Ditte: jah, det er den sejeste kalender jeg kender!
  @Morfar: forklar lige hvorfor det var godt??
  @Linda: det var så lidt, og ja på de her kolde morgener er lidt lettere at komme ud af fjerne når man skal have god the!
  @Louise: håber du finder en i århus!! Det der Moccacity kender jeg ikke.. Hvad er det for noget nymodens noget?

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!