torsdag den 18. november 2010

grønhed og næser

Er lidt sløj, har vist slæbt en institutions bacille med til Kbh. Så efter at have været på nordhavnen til kl 16, kastede jeg håndklædet i ringen og har set film i min seng siden. 
Men det er jo også ret hyggeligt med the, honning, lidt pasta, film og det store internet. 
Ville have postet nogle billeder fra min tlf, der bare ligge og venter på at blive vist frem, men så drillede blåtanden lige og jeg orker ikke at gøre noget ved det lige nu. Det må blive en anden dag og i kan vente i overdrevet forventnings rus indtil da! Jeg er jo helt sikker på at det er det i gør!


Det eneste jeg fik ud af min tlf, kan i se på Friture bloggen, den ligger jo i blogrullen ude i siden.. 


Nå ja, i kan jo lige se det grønneste billede, som jeg tog ud af vinduet i går, lige inden jeg ringede til Arla.. 


Jeg håber ikke, at jeg er lige så grøn i hovedet lige nu, og jeg kan næsten love at min næste blogpost bliver mere interessant, for det her er da temmeligt bundskrabende!


Hov forresten?!! Erder nogen der ved hvad der skete med Voldemorts næse?? Led den samme skæbne som Tycho Brahes?? 
 (ja, man spekulerer jo over de virkeligt store spørgsmål i livet, når man er halv sengeliggende!)

4 kommentarer:

 1. Jeg ved intet om den omtalte næse, men jeg ved, at du skal blive trygt og godt under dynen med ingefær/lakridsrodte, c-vitaminer i alle afskygninger, gerne lidt rød solhat i dråbeform, droppe sukkeret (men det gør du jo i forvejen, egå?), drikke friskpresset juice og gerne indtage hvidløg og hyben. Juhuh og så er du snart rask. Jeg er nemlig på samme kur. God bedring i sækkevis.

  SvarSlet
 2. Voldemorts næse rykker, ligesom resten af hans ansigtstræk, tættere på slangens ("the heir of Slytherin"). Dette er vist forklaret i en af bøgerne... I hvert fald den engelske udgave.

  SvarSlet
 3. Linda: Uh sikke en masse ting jeg skal gøre i sløjheds tilstand.. Men tak jeg var vild med tipsene som du selv afprøver i stor stil!
  UR: Ja, de tog da telefonen, og sagde at de ville sende en mand ud og se på containeren, men de nåede det ikke for næste morgen blev den hentet fyldt med mindst 20 Arla kasser, som nu ikke bliver genbrugt, sikke en skam!!!
  SA: Uh, tak for svaret, jeg synes nemlig han er ret uhyggelig, og det er rarere at vide at ligner mere end slange end et væmmeligt skelet! ..Og så er jeg nysgerring, har du ikke en bette side man kan kigge på, her ude på det store internet???

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!