torsdag den 3. december 2009

julehelvede! Jeg elsker det!

Jeg er en heldig dame, for jeg har fået en ganske vidunderlig pakkekalender af lille nevø Fjord!En lille pose forskellig the til hver eneste dag! Og en hyggelig seddel der beskriver hver the!
Og så er jeg altså tosset med jul. Det er en slags årlig tilbagevendende sindssyge, som jeg på ingen måde kan kontrollere. Her kan i møde nogle af mine julevenner:


Ham her nissen fik jeg da jeg var lille. Den lille røde hest har min papbedstemors kæreste lavet til mig, fordi jeg er gakket med heste.. og jul..
Ham her nissen har været min fars fasters. Han er også flink og var i sine tidlige år udstillings nisse i Magasin, hvor fars faster arbejdede.
Fuglen, som mange af jer efterhånden kender, har fået hue på, så den ikke føler sig uden for.
Min hjortesamling har fået visit af ham her, julehjort, som i sin tid boede hos min oldefar.
Pippi har fået selskab af en gammelnisse med sin gamle og lettere handicappede halmgænger. De boede vist i sin tid også hos oldefar. eller var det hos min mormor. hmm. 
Og så er flere-og-flere-og-flere også kommet frem,
ham og konen sidder altid og hygger i deres gyngestole.
Overbelyste, men de hygger alligevel. Sådan er det med nisserne.
Så er der svenske-nisserne, der i sin tid boede hos min mormor. Om de egentligt er svenske, ved jeg faktisk ikke, men grundet deres stil, har jeg altid kaldt dem det.

De to store svenske nisser og en chokoladekalender fra Vigdis.

Og det eneste bibel inspirerede indslag i min jul, er dette engle klokkespil, som jeg desværre glemte at købe lys til igen idag.. Jeg elsker julen, for den hygge den bringer, men jeg er ikke kristen og fejrer ikke som sådan jesus og hans venner. Jeg er ikke medlem af folkekirken og har aldrig været det. 
Men altså som sagt: jeg er jule-sindssyg.
Hjælp. 
Måske møder i flere af mine julevenner i de næste dage.

Glædelig december til alle mine læsere! Også jer, som jeg ikke kender!

2 kommentarer:

  1. Ja det er da julehygge :-) kan jo genkende mange. Der er fler til din samling for alle er oppe i år pgr. af din storebror :-) Så bare sig til knus mor :-)

    SvarSlet
  2. Nej de to store er da fra mormor ellers nogen mangen til :-)

    SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!