lørdag den 1. november 2014

TEGN or DIE part 4.

Så er vi nået til sidste del af min oktober tegneudfordring.
Er du ked af det allerede er slut?

Bid især rigtigt meget mærke i tegningen fra d. 31. okt!
Ikke noget med at snyde og bare skynde til at scrolle derned!
Fy!
Tålmodighed er en dyd!
Fy!


23. Oktober:
Der er så meget musik jeg har lyst til at høre, både live og her hjemme på den gule pladespiller. Jeg har bare ikke rigtigt råd til det for tiden.
Blyant.24. Oktober: STOP POINTING PENS AT ME.
Blyant og pilot hightec.
25. Oktober: Neglesalon med glimmer og farveskift med veninde
Blyant og tusind forskellige markers.


26. Oktober: Studier af mennersker og kluns.
Blyant, Copic Ciao, Stabilo.
ER DU VED AT SCROLLE NED TIL D. 31.????
 FY IGEN! IKKE ØDELÆGGE DET SJOVE!

27. Oktober: Hurtige skitser af mig der træner hulahopfitness. Gør jeg to gange om ugen.
Blyant, stabilo.
28. Oktober: Hurtig skitse uden foregående research af isbjørn der dykker aka isbjørn der løber i nordlys.
Blyant, stabilo.
29. Oktober: Olde-onkel Henry, ikke min men en vens. Skidt pyt. Flot er han. Efter 1920'er foto.
Blyant, copic ciao.

30. Oktober: Dagen før halloween. Jeg er ikke så meget til at tegne den slags. Overlader jeg til sejheder som Tim Burton.
Blyant, tusind markers.
31. Oktober: TEGNEOVERRASKELSE!
Jeg er blevet så glad for at tegne hver dag igen, at jeg har bestemt, at det ikke slutter nu, selv om det næsten dagligt kræver at jeg trækker hår ud af mit hovede af inspirationskrise.
Jeg har ikke helt konceptbesluttet mig endnu, 6 eller 12 mdr.
Pilot g-tec-c4.


Tanker: Det kræver selvfølgeligt en masse overvejelser fra mig. Tegningerne tager gerne 1/2 til 2 timer per dag efter hvor meget tid jeg har. Det skal presses ind i dage med 30 timers arbejdsuge, træning, rul, venner, familie og alt det andet der fylder mine dage.
Jeg mærker at det er vigtigt for mig at holde mig i gang, nu hvor mit daglige arbejde er ret langt fra mit fag. Samtidigt presser jeg bestillingsillustrationer og andre små projekter ind i min tid.
Jeg prioriterer det her ret højt, ingen tvivl.
Bloggen ændrer karakter, men det er sgu da langt bedre end en helt død blog.
Jeg tænker at stilen fortsætter, skitsestudier, dagbogsagtighed og den slags.

Praktiske ting: Jeg uploader nok til bloggen som nu, engang om ugen. Ofte tegner jeg så sent, at det er for mørkt til at affotografere i ordentlig kvalitet. Prioriterer at tegne frem for at bruge tid på at blogge hver dag. Måske ændrer det sig, når de lyse aftner returnerer.
Jeg ved godt at jeg skal skrive XX. Oktober med lille o, men jeg synes det andet er pænere. HA grammarnazies, det er min blog, mine regler. Min æstetik over grammatik.

Spørgsmål til JER: Er i pisseligeglade med at jeg skriver hvilke tegneredskaber jeg har brugt? Skal jeg blive ved at notere, under hvert billede, hvilke jeg bruger?
Jeg tager gerne imod kommentarer til tegneinspiration, men ikke af en kararkter der er "tegn mig" "tegn min kat"(nofåkingway) "tegn noget halloween/gothic/skelet", men slå jer løs, jeg gemmer dem måske til (meget) senere, men er bestemt altid interesseret i jeres ideer, så vil i dele?
Jeg giver jer mit tegnede hjerteblod, i deler jeres tanker om tegninger, ideer og alt muligt andet. Ris og ros? HIT ME!


6 kommentarer:

 1. Jeg er én af dem, der ikke er ligeglad med at vide hvilke tegneredskaber du bruger... men jeg er vist også lidt af en tegnenørd. ELSKER at du fortsætter udfordringen for det inspirerer mig til at hoppe med på vognen. Hvad med madvarer? Mest fordi jeg ved du er vegetar, og grøntsager er såååååå fine :)

  /Kristina.

  SvarSlet
  Svar
  1. Er du en jeg kender? Den eneste Kristina jeg kender er Live fra Lolland og hun tegner jo hele tiden?

   Kan jeg evt se hvad du laver et sted??
   Jeg tegner gerne mad og dagens tegning er faktisk en pomfrit. Det er jo en slags grønsag. Hrm.

   Slet
 2. jeg kan ikke bruge at kende dine tegneredskaber til noget. Det har jeg ikke forstand på. Kan lide at følge dine tegninger og tankegange ..det er vigtigt for mig og dejligt :-) Tak for dejlige tegninger og tekster <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej anonyme, du må ellers godt låne en tush af mig.

   Jeg er glad for at du sætter pris på tegninger og ord, og ligefrem kalder dem vigtige for dig, det er rart at høre!

   Slet
 3. Yay! Mere Pilletegn! Jeg har virkelig været vild med at følge med i dine streger, så jeg glæder mig meget til fortsættelsen. Motiverne betyder ikke så meget for mig; det er selve tegningerne og detaljerne, jeg kan lide. Men så alligevel: Jeg vil nok gerne se flere tegninger af Pille (hvis du er mere konsekvent, bliver du den nye Stinestregen), og så kan jeg godt lide, når du tegner et eller andet småt fra din hverdag, fx det fra d. 23.
  Jeg har også rigtig godt kunnet lide, at teknikkerne og dermed tegneredskaberne har varieret så meget. Ordene for dem siger mig stort set ingenting, men jeg har tænkt flere gange på, at når du skriver, hvad du har brugt, så får det mig til at kigge på tegningen en ekstra gang. Jeg bliver simpelthen mere opmærksom på teknikken, når du pointerer, at der er brugt flere forskellige slags tusser, fx. Så selvom jeg aner ingenting, er jeg ikke pisseligeglad :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så glad for alle dine ord her. Gennem tænkt feedback er det bedste jeg kan få!
   Jeg har slet ikke intentin om at blive den nye Stine, men jeg vil dælme gerne komme længere ud med mine tegninger/andre arbejder! Jeg kan også ret godt selv lidt at lave mig selv. Jeg ved ikke om janteloven kommer og slår mig i nakken, men jeg synes det er ret sjovt.
   Tegningernes variation kan jeg også godt selv lide, og det giver mig en kæmpe frihed at kunne variere efter hvor meget tid jeg har.
   Sjovt hvordan du observerer flere detaljer når du læser om redskaberne. Det er jo på en måde ligesom, når vi siger er det en ren bomuld, det der? Eller er der silke i? Og så kigger man lige nærmere.

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!