mandag den 16. december 2013

..man kan ikke få det hele

Lad os ridse ugen op. Den der lige er gået, for jeg har forsømt den, her på mit elektroniske selvudleverende websted.

Jeg har holdt et 6 dages kursus i Alternativ Broderi på Textilskolen. Det bød på diverse udfordringer, som jeg ikke før har mødt derude.
Det var virkeligt svært at motivere holdet til at være nysgerrige, jeg er vant til at designeleverne har en kæmpe nysgerrighed lageret på rygsøjlen, så det var nyt og udfordrende.
Dog endte alle elever med tilfredstillende resultater i dag, så min mission lykkedes. Billedet her er fra 3. dagen, hvor jeg tvang dem ud i abstraktioner over ord, som de skulle brodere på tid.

Der er vanvittigt smukt i Textilskolens beliggenhed og jeg ender altid med at tage en masse billeder. Gerne med mig selv på, åbenbart. Her blev jeg grebet af vintersolen.

Mit hold var ret lille, så jeg brugte rigtig mange timer på at få styr på meget af skolens broderigarn. Mit hjerte brister jo ved synet af sådan en uldtot. Det lykkedes mig at få tid til at opdele, sortere og redde rigtigt mange poser garn ud, mens eleverne flittigt broderede.

Jeg spiste mad og dansede med fjollede hatte på hos Ry og Peter, der altid begejstrer mig med sjovhed og flotte ting. Denne Yo agtige hånd gad jeg virkeligt godt tyvstjæle fra dem.

Peter og jeg efterlod Ry hos Sabine og kastede os gennem det vådeste regn i tusinde år. Vi skulle nemlig til koncert med en af mine gamle yndlings bands fra Danmark. Og de skuffede dælme ikke: The Defectors laver den vildeste garagerockede fest, og jeg tror det var en af de bedste koncerter jeg har set dem spille. Jeg har ellers set dem et utal af gange gennem årene.

Hoppen rundt, være glad og komme til at drikke en øl for meget i baren efter koncerten har sin pris, så på vej hjem gennem Kbh, smed min ellers så trofaste jernhest mig af.
Med smasken lige ned i asfalten.
To gæve kvinder på vej hjem fra dørvagt tjans samlede mig op, og sendte mig blødende afsted i en taxa ud til Frederiksberg skadestue. Der havde lukket.
Jeg fik ringet til akut telefonen og og fortalt min nød. Sygeplejersken i røret fik mig beordret hjem i seng uden at tage omkring Riget. Hun mente flængen i hagen var lille nok, til at lukke sig selv, jeg nærstuderede den i lommespejlet, mens vi talte sammen. Min udbulede øjenbryn skulle jeg bare komme is på.
Alt i alt gik det ok. Jeg har en meget øm hage og kæbeled, der gør det svært at bide over knækbrød. Det mest lilla øje i mands minde udsmykker mig.
Et knæ der ter sig lidt, jeg ved ikke hvad der er med det, men det går nok over.

En lille hjernerystelse er det nok også blevet til, for jeg får lidt kvalme af at det her skriveri.
Men alt i alt var jeg sgu heldig. Jeg blev ikke alvorligt skadet i det bette hovede, min nye hue beskyttede mig, med dens tykke dobbelt strikkede opsmøg.
Men i skal da se hvor flot jeg er, billedet er fra i morges, to dage efter faldet.


8 kommentarer:

 1. Du skal have dig en cykelhjelm, Pille.

  SvarSlet
  Svar
  1. jamen. Åh ja jeg burde jo. Men min forfængelighed vil hellere have blå øjne end cykelhjelm. Den er ikke rigtig klog.

   Slet
 2. Åh sikken noget! Godt at høre det i var en god aften indtil da - så gør det det måske lidt bedre :-) Og Ja Emma har ret -- Du skal ha en hjelm når du er vild (jeg må også helre se at få mig en) PS Kom lilla øjenskygge på det andet øje - så er der ingen der opdager noget :-) KNUS

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK! Du er da sød! Hele ugen var god, men kunne have undværet turen omkring skadestuen og en totalt kvæstet lørdag.
   Jeg kan slet ikke tåle øjenskygge, så lige nu er det helt festligt at for en gang skyld have farvede øjenlåg!

   Slet
 3. Løsning: rødbedesaftsøjenskygge og cykelhjelm.

  SvarSlet
 4. http://www.cykelhjelm.com/shop/nutcase-pink-8-1603p.html

  eller lignende :)

  SvarSlet
  Svar
  1. man kan også få en med lyserød leopard! Men øh. oh damn, bare jeg ikke var så forfængelig!

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!