tirsdag den 12. november 2013

twitter og blogspotfrustration.

Jeg er edderspændt træt (læs; rasende) af blogspot lige nu. Den vil ikke ændre en skid. Jeg prøver at update bloggen lidt, sådan på layoutet, men den vil ikke. Ikke engang ændre farven på teksten.
Jeg ved ikke, om det er fordi jeg har haft den samme skabelon i tusind år, og den er forældet.

Jeg fatter det ikke, jeg plejer da at være ret god til at styre det her shit. Nå. Jeg nægter i hvertfald at skifte til en grim skabelon med kanter rundt billederne, underlige sider med farver, eller andet det slet ikke passer til min æstetik.

Jeg har lavet en twitter knap ude til højre, men den er meget størrere end de andre knapper, for blogspot vil ikke lave den samme str. Den vil heller ikke tillade t jeg ikke laver en overskrift til knappen, så nu er der en grim prik lige over.

Mon der er et eller andet jeg bør opdatere, så jeg kan fixe det her oldnordiske look lidt op?
 Nogen derude der har nogle erfaringer?
8 kommentarer:

 1. Punktumslorten trækkes jeg også med nu. Men fandt en måde at fikse den grimme grå baggrund, på uploadede billeder. Link: http://www.vtechie.com/2013/09/blogger-and-google-pictures-uploading.html "Once you've made it into your Google+ account, go to your account settings, then Google+ settings. Scroll down until you see the "Photos" section settings, and uncheck the two boxes shown below." Supernemt. Kill, kill.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg er ikke lige med på, hvad det er for grå baggrunde du kæmper med?

   Slet
 2. Du har dem da også? Eller de er mere gule. Med mindre at det er med vilje at det ikke står på hvidt (din twitter, instagram boks i højre side)? Måske bliver du gladere på WP, jeg slås stadig med det, argh.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nåårh, dem, ja dem fattede jeg heller ikke hvorfor kom, det gjorde de jo ikke før i tiden. troede bare det var noget spasseri fra photoshop.

   Slet
 3. hvis du spørger hende her med denne blog så kan hun hjælpe dig jeg havde det samme problem men har nu glemt hvad jeg gjorde ... http://blogfantastisk.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Arh, cool burger, Helle. Tak. Jeg overvejer at flytte til wordpress, så nu ser jeg lige. Jeg savner frihed!

   Slet
 4. Synes generelt blogspot er lidt irriterende at customise, så har ikke gjort det så meget lige med den her blog... Har hørt wordpress er bedre til den slags :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps og jeg er også i flyttetanker! Tak for input!

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!