fredag den 25. oktober 2013

Os

Helt uventet kom jeg hjem til noget lyserødt post. Det lå pænt på min seng og ventede efter arbejde, og jeg blev så glad. En lille fin tegneserie igen.
Trods at jeg virkeligt ikke bryder mig om blogs der rene give aways, så kan jeg altså ikke styre det her tegneserieshow.
Jeg er alt for glad for mediet til, at ikke gribe muligheden, for at dele det med dig, forsøge at hjernevaske dig til, at det er hyggeligste i hele verden at fordybe sig i en tegnet verden. Også selv om de typer, jeg oftest vælger, kan være en kende barske eller melankolske. 

Det er den lyserøde ikke. Den er sød som bare pokker. Og faktisk er det en blog, der er gået hen og blevet en bette tegneserie. Det kan vi jo godt lide!

Hvorfor er den så sød? Det hviner næsten i mine singletænder, for den tværer alt det hyggelige ved parforhold ud i øjnene på mig. At stene på sofaen sammen, gå tur i regnen, hænge ud sammen, altså bare at være SAMMEN.

Nå, tænker i måske, hvorfor kan du så godt lide den serie?
Fordi den netop er hyggelig. Fin, lidt naiv og holdt helt i sort/hvid/rød, så lækkert grafisk i alt det nuttede.
 Og der er ingen kat, trods tegnestilen ligger i en genre hvor der tit er katte med. Det passer mig ret fint at der ikke er sådan et væsen med i "Os To".

Nå, tilbage til, at du måske også kan få et eksemplar af sødmen.
Jeg kræver noget til gengæld. Jo, jeg gør. 
Jeg er jo som skrevet ikke indhyldet i en omgang hyggelig tosomhed, så jeg vil have en tegning af dig og mig. 
Altså Os to. 
Fordi det er sjovt at lege med den her kommunikations form. Du sidder derude og kigger med på mit liv. Og jeg sidder og skriver til dig. Vi er allerede et slags Os to. 

Jeg forventer ingen genistreger, du bestemmer selv stil, hvor meget energi du vil lægge i tegningen, om det er på papir eller computer, men det skal altså forstille dig og mig.
 Jeg ved ikke hvad vi laver på tegningen, eller om det bare er vores hoveder, eller tøj, eller hvad ved jeg. Bare Os to. 

Fordi jeg selv er tegneglad har jeg lavet en tegneserieagtig udgave af mig selv til at kickstarte legen. 
Send et foto eller scanning af tegningen til pillepernille snabela gmail.com senest 1. nov, så finder jeg, sikkert politisk ukorrekt, en vinder. Og jeg viser alle deltagende Os to'er på bloggen. 

Jeg håber nogen er med på den!
 Du vinder jo måske et eksemplar af "Os to" af Philippa Rice, som Damgaardmedia igen er så sød at begave os med! Kom nu, det bliver sjovheden selv!
9 kommentarer:

 1. Åh, Pille! Jeg kan ikke tegne, om så mit liv afhang af det! Men jeg vil meget gerne vinde, så jeg prøver nok alligevel. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. En blå og en lyserøde pindedame er også tegninger! eller os i collager klippet ud af føtexreklamen er også en slags tegneri. Gøøør det.
   Jeg er meget spændt på om nogen i det hele taget vil deltage, mine konkurrencer er sjældent særligt besøgt. Sådan er det nok med niche konkurrencer.

   Slet
 2. Ih, det er altså en sjov konkurrence :-) Nu har jeg jo allerede vundet en af dine giveaways (modtog bogen fra forlaget i fredags :-D ), men det kunne være jeg skulle prøve igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. godt den endeligt kom (sløve pader), og gøøør deeet!

   Slet
 3. Årh, det er en god konkurrence, selvom jeg får stress og præstationsangst med det vuns.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal til at skynde dig! Der er ikke en gang et døgn tilbage!

   Slet
 4. Jeg har sendt dig en mail. Og ÅH, jeg fik den største klump i halsen, da jeg læste din blogpost. Jeg kender det SÅ GODT. Netop den dag du skrev, havde jeg et årsdag med min kæreste. Men der er vel at mærke første gang i nok 13 år at jeg har prøvet det. Så det var sådan helt surrealistisk at læse, det du havde skrevet.

  Nå, men nu har jeg lige siddet i kø til mit internet-abbonnement-firma i præcis så lang tid, at jeg nåede at få tegnet en tegning til konkurrence. Yeha. Sådan nogle køer kan være voldsomt produktive. He he. Så altså: du har fået mail :-)

  SvarSlet
 5. PS nederen give-aways er sådan nogle her. Du kan vinde 2 the-breve, min gamle deo og et nøgle garn jeg ikke selv kan lide. Verden Bedste Give Aways er tegneserier. Jeg er vild med dem, men er totalt uopdateret. Såehhh: keep them coming :-)

  SvarSlet
 6. Vil det sige at du IKKE vil have min halve deo, hvis du vinder? Nå.

  Tænk at det kunne give klump i halsen. Godt jeg kan røre lidt engang imellem, det føles tit som om der slet ikke reageres på mine ord på bloggen for tiden. Tillykke med årsdagen, det vil jeg også prøve engang.

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!