onsdag den 5. juni 2013

Glædningen og tegningen

Fordi jeg er så glad, fordi jeg langt om længe har besluttet mig. Efter et par mdr spekuleren, har jeg besluttet at ikke sælge min North Side billet! Jeg købte den i efteråret til halv pris.
Jeg beholder den! Sgu. Jeg under mig selv 2 1/2 dags ferie, trods jeg er på røven og det er lidt stramt i den.

Og fordi jeg glæder mig så meget til at tage på tur, så giver jeg en af mine tegninger væk. Den med tusind posten. Det eneste du skal gøre for at få den, er at kommentere her under og skrive hvorfor du er viiiild med sommer, sol, musik, milkshakes eller miiiiig!
Jeg trækker lod blandt kommentarene næste torsdag, dagen før festivallen!


16 kommentarer:

 1. Jamen fordi vi selvfølgelig skal drikke en kølig drink i solskinnet på North Side sammen. Som jeg gir

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh! Min rumpe bliver mindre og mindre stram! Jeg glæder mig til at hænge ud med dig!

   Slet
 2. Jaaaaerh! Som du sagde - så må det næsten lykkes os at ses på Northside, når vi nu aldrig ses på Amager. Jeg er vild med sommer og sol fordi det bare ER det bedste, og så er jeg vild med dig, fordi du med dine kommentarer til mine indlæg om min mor har hjulpet mig rigtig meget - og vi kender ikke engang hinanden sådan rigtigt. (Jeg er i øvrigt også vild med dine kommentarer til mine andre indlæg...) Du fortjener tre dages god musik og solskin, jeg synes det er godt, at du ikke har solgt din billet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Tine, jeg er så glad for at høre at det hjælper med mine ord ovre hos dig. Og ja, altså vi burde kunne finde hinanenden til et stykke med musik! Jeg er så gammel i det at jeg ikke kender så meget af musikken, men håber på et par anbefalinger fra din kyndige hånd.

   Og tak, igås!

   Slet
  2. Der er ikke så mange koncerter jeg SKAL se, og da slet ikke efter Modest Mouse aflyste. Dem har jeg jo glædet mig til at se i årevis. Nu glæder jeg mig mest til Tegan & Sara og The Knife, og de andre store jeg glæder mig til kender du jo godt: Nick Cave, The Flaming Lips og Portishead. Gogol Bordello er altid en fest, men ellers så tror jeg bare jeg ser hvad der sker. :) Vi ses i weekenden!

   Slet
 3. God North Side! Lyder dejligt med en miniferie! Jeg er vild med sommeren når der er sol, fordi jeg ellers er sådan en blegfis der fryser.. Og så er jeg megaglad for at læse din blog og lave fx kartoffeltryk med dig! God festival!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jah, og jeg har fixeret trykkene, så nu skal de bare over til ry! Jeg glæder mig max til festival og til vi skal hænge ud til brylluppet!

   Slet
 4. Sådan. Hvor bliver det fedt for dig, jeg synes, det er en helt i orden prioritering!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jah, og tænk på hvor fit min ende bliver af alt det strammeri. Det må da virke lidt som knibeøvelser. Mon du egentligt kommer?

   Slet
  2. In a perfect world var jeg der som et søm. I den mere reelle verden er jeg fattigrøv, som ikke har penge. Oh well.

   Slet
 5. Måske er det for sent, men skriver alligevel en kommentar. Fordi dine skriverier altid giver en gang blandede bolcher af smil, tårer, tanker og beundring. Du sgu dygtig! Sommer er jordbær, store is, FNS, lange lyse dage, vand, sand og smil. Gu' ska du afsted og nyde regn, øl, musik og et afbræk i hverdagen!
  Bettina

  SvarSlet
  Svar
  1. Bah, på en følelserig dag giver du mig lige et vådt øje igen. Tak.

   Jeg spørger dumt, og spørger om jeg kender dig? Har vi rullet sammen? Det kunne jo lyder sådan.

   Og det er slet ikke for sent, trækker lod i aften.

   Slet
 6. Selv tak! Nej vi kender ikke hinanden, men jeg elsker mine FNS-aftener!! Mit åndehul :) Jeg læser med glæde dine skriverier og så har vi fælles bekendte (og så er du jo nem at genkende på håret! "for få lyserøde damer i denne verden!" er kloge ord som jeg har læst! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er fantastiske de aftener! Jeg er så vild med dem, selv om jeg så misser den i morgen. Hils lige på næste gang du ser mig derinde, det kunne være så hyggeligt!

   Slet
 7. Det regner ski nok også, og så skal jeg altså ikke ud på hjul! Men næste solskins-tur da skal jeg nok råbe op hvis jeg spotter dig ;)

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!