mandag den 8. april 2013

lige som de andre...

Jeg har været i Jylland siden torsdag. Der var et par nevøer  eller tre der skulle passes fredag, men den egentlige grund til turen var at min mor fyldte 60.
60! Er i klar over hvad det siger om min alder? Hvad end det siger, så glemmer vi det igen.

Jeg håber at tyvstjæle et par gruppebilleder fra min mor, fra 60 års fejringen når Kristian Svensker sender dem til mor. Jeg aner ikke hvorfor de kalder ham Svensker, han lød enormt dansk, deres kammerat. De er skøre de jyder. Hvad det siger om mig, det glemmer vi også bare igen.

Som så mange andre gør, spiser jeg af med et par insta-skud, så halvdelen af jer har allerede set dem. Mit kamera kom åbenbart ikke op af tasken. Må tage mig sammen.
Lad os navngive billederne i flæng;
Vi har set broen før. Drenge ser disneysjov. Bror har gulvvarme og det er svært at rejse sig. Hunden er stor og blød og fælder. Ud og broder med DSB.

Og tillykke igen, Mutti, det har været hyggeligt det hele!8 kommentarer:

 1. Dejligt du også syntes det har været hyggeligt.
  Skal nok få billeder fra Kristian Svensker når de kommer. Han er for mange år siden, da Jocob var lille flyttet til Danmark fra Sverige ;-)knusss mor

  SvarSlet
 2. Min mor fylder 70 næste år. Så at din mor fylder 60, siger om dig, at du er purung! Lille pus!

  SvarSlet
 3. Skidt med alderen, det vigtigste er at vi lever livet og nyder turen mens vi er her - for alternativet til at fylde 30, 40, 50, 60 og 70 - ja det taler vi slet ikke om :-)

  ILYG

  Kig forbi min blog www.angelqueen.dk, jeg har en skøn give away kørende.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg har nu heller intet mod at ældes, så lad od bare være helt stille ;)

   Slet
 4. altså mine døtres mor bliver ethalvthundrede til oktober (næææsten først novenber), hvad siger det så om min alder, måske??? men helt stille, det bliver jeg nu nok aldrig (ja, eller altså... næsten aldrig... ikke før jeg bliver heeelt stille... stopdetsåmuttiok?!!...)
  knus fra muttilove<3

  SvarSlet
 5. Haha, det er mega lige meget hvor gamle vi er, for vi er seje til sidste blodsdråbe!

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!