torsdag den 14. marts 2013

Hvorfor skratter det?

På de sidste mange telefoner jeg har haft, har jeg optaget en lille lyd, som jeg har brugt til ringetone. Det har været den samme lille lyd de sidste ca 10 år, sådan rundt regnet.

Jeg har netop optaget den lille lyd ind på min nye tlf, men den samme crappy lyd som det plejer. Det skratter en smule når min telefon ringer og sådan plejer det jo at være.
Plejer er jo så trygt.
Det kan godt være jeg har en smart tlf nu, men jeg er sgu lidt gammeldags.

Derfor skratter det.
6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jah! Men fordi jeg har haft den sang som ringe tone i så mange år, så giver det et lille telefonen ringer gip i mig, hver eneste gang der er pippi på tv hos børnefamilierne hist og pist. Uden Skrat.

   Slet
 2. hvor smart!!! det vidste jeg (heller) ikke man kunne. har et Shiva-chant m Nina H, som jeg "altid" har ønsket mig som ringetone, nu kan det måske gå i opfyldelse, hurra:o) -desværre ikke på lp (selvom min første lp faktisk også var m Nina, åh dengang i '78, nå det kan blive en lang historie kan jeg mærke...;o)
  tak for torsdagsinspiration -og viden- kh Muttilove<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal bruge en app der hedder Dring, men det er ret let. På alle mine andre telefoner har jeg bare kunne optage og bruge sangen uden fancy app og itunes. Smarte telefoner er nogle gange ikke smarte.

   Men hey! Nina skal da være din ringelingedingeling lyd!! Åh hun er alletiders.

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!