mandag den 4. marts 2013

cowboy, nu uden toast.

Vinteren igennem har jeg hæklet løs. Nærmest som en gal.
Igennem 18 nøgler garn i farven cowboy uden at blive træt af det. Det er meget underligt, men åbenbart meditativt, det blågrå.
Jeg er blevet færdig i dag, og jeg vil slet ikke vide hvor mange timer der ligger i det tæppe.

Selvom det ligger der og gør sig til, med sine 154x187 cm, på min seng, så er tæppet et slumretæppe, som skal hygge om mig i de kolde dage, der trods forårets komme, stadig dukker op.

Garnet blev købt, efter en del tids overvejelse, for fødselsdagsgaven fra min mor og hendes mand sidste år.
Laksestriberne, for de er laks, bryder det blågrå, så det er til at se, at det er mig, der har hæklet.
For hvem havde gættet af jeg skulle lave et gråt tæppe? Ja, for jeg havde skisme da ikke set det komme.

Garnet er blandet lammeuld og bomuld (det her), inspirationen er hårdt overtaget herfra, for selv designere overtager ideer til tider.

Hvad skal mine hænder nu lave?
Hva'?
Så svar mig dog!

23 kommentarer:

 1. Ååårh!! Hvor er det blevet flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK; KM! Netop fra dit tastatur bliver jeg glad for at læse de ord!
   Men nu er jeg i krise. Hvem er jeg egentligt uden det tæppe og hæklenålen? Vil folk kunne genkende mig uden den store taske og blågråt garn mellem fingrene? Hvad skal jeg lave på retro i morgen. Er det naturligt at have lyst til at købe mere cowboygarn?

   Slet
 2. waw waw hvor er det blevet fint og lækkert lige til at hygge sig i. Mod weekenden trues igen med sne - så bliver det supper at putte sig med. Dejligt stykke arbejde :-)))))))))))))) hvad bliver så det næste ??det tænker jeg gerne på når noget er ved at være færdigt -gør du også ??? TILLYKKE flot arbejde ;-)mor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja da. Jeg tænker jeg skal i gang med broderi. Jeg skal jo undervise i broderi om et par uger, så jeg vil gerne lave noget der inspirerer min undervisning. Men jeg har haft så meget andet i hovedet, at jeg ikke er kommet længere end til det.
   Og tak for roseord!

   Slet
 3. Årh, hvor ER det bare flot! Og rigtig fint med laksestriber til at bryde det grå. Du kan bare give det til mig, så kan du hækle et mere til dig selv. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. NIX!Det koster jo over 600 i det garn!
   Men jeg sætter dig gerne igang med et selv. det er så hyggeligt at lave når man fx ser serier. Det er virkeligt verdens letteste mønster og ideelt til snakkeri, serie gloning, togture og en kop te på en cafe.

   Slet
  2. Haha, jeg ved godt det er ekstremt dyrt. Tror ikke jeg har tålmodighed til selv at lave et, min mor nåede næsten at blive færdig med et flot et, som jeg tror jeg tager med hjem næste gang.

   Slet
  3. Ja, lav din mors færdigt, det var da en strålende ide!

   Slet
 4. Wow, det er dog flotheden selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Ditte! Anede ikke et gråt tæppe kunne blive så populært!

   Slet
  2. Det er ligeså meget smukheden i håndværket, som vi alle sammen flipper helt ud over!

   Slet
  3. Oh! Det er jo ellers så simpelt.

   Slet
 5. Hurraaaa! Jeg blev også selv færdig med mit tæppe i fredags. Vi må lægge en plan for hvad vi nu skal finde på....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen!
   Jeg anede ikke du holder dig en strikkeblog!
   Du er altså hurtig med det tæppe der, og ja, vi må!

   Slet
 6. Det har jeg også pinnet engang, SÅ flot! Kæmpe arbejde og gode farver. Jeg tror du bliver rigtig glad for det forever and ever. Hvad med at fortsætte med denne her http://pinterest.com/pin/252342385340588699/ eller de her: http://pinterest.com/pin/252342385340585314/ (Engang imellem laver jeg også ting. For det meste bliver det dog ved pinneri og gode intentioner...)

  SvarSlet
 7. Ja det er nemlig rigtigt flot, og jeg hælder nok stadig til at synes at deres er det flotteste. Den lyse grå melering klinger så lækkert med den gule.

  Uha, jeg er slet ikke til ugler, så den taske får du helt for dig selv ;) Og lige netop med tasker og andet tilbehør, der er designeren snobbet og laver kun egne designs.

  SvarSlet
  Svar
  1. Men tak for fifs, nu stalker jeg dig på pinterst!

   Slet
 8. wow hvor ER det flot og lækkert og hvor er det bare vigtigt for det hele (jeg taler verden, universet, you know<3) med sådan et højkvalitetsprojekt med uendelig mange timer i, som er skabt til at lune, hygge, glædes og være lidt stolt over<3 SÅ vigtigt<3
  kærlig hilsen Muttilove

  SvarSlet
  Svar
  1. Yay! Det hele har brug for tid og kjææærlighed! Jeg ville bare have ænsket at det var økogarn, ik!
   Tak!

   Slet
 9. Flot! Det må også på min liste af projekter. Mens baby ligger på min mave hækler jeg mest babytøj, men lige i øjeblikket er jeg meget optaget af bolde (åh, barsel!) - overvejer lidt nogle antistressbolde, der er rare at røre ved :) ellers er det også nemt og meditativt at hækle indkøbsnet - og praktisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare jeg havde brug for et net, for det lyder da rart. Jeg bryder mig ikke om at lave ting jeg ikke har brug for, og jeg har en hel del net. Flere end jeg bruger. Hm. Tænke.

   Do it someday!

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!