fredag den 1. februar 2013

abstinenserne er der allerede, mens jeg skriver mit sidste fix!

Midt på dagen, sker der noget. Jeg pakker en bog, hækletøjet og den gamle ipod øverst i min taske og drager helt ned til Christianshavn. Der er mindst en kilometer, men det føles, som jeg drager ud i den mørkeste ødemark, for den næste uge befinder jeg mig i en lejlighed uden internet.

Åh ak, åh ve.

Hvordan passer jeg jobnetknappen, akassen, jobsøgningen, FBen, mailen og ikke mindst; denne lille blog?

På Christianshavn sidder en lille hund helt alene, for hans ejere er pisselede og drager til Norge uden ham. Jeg må ned at redde ham, lege storbyferie og slendre langs kanalerne. Jeg kan bare ikke blogge om det. Kan i mærke krisen?

Jeg skal også på arbejde. Både lørdag og mandag, for jeres ærede blogger er nu tilkalder vikar på et værested for sindslidende.

Har nogen et mobilt internet jeg må låne?

Røsågade


4 kommentarer:

 1. Jamen for søren, det bliver da heller ikke nemt for os andre at undvære dig en hel uge. Men en uge med hund og hygge lyder nu heller ikke så dumt - og tillykke med tilkaldevikartjansen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nok finde noget net, for der er jo ting der SKAL passes online, og så kan jeg nok ikke lade være med at smide en bette hundebefængt post!
   og Tak!

   Slet
 2. Måske har jeg sendt noget bizniz din vej.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor spændende, så må jeg håbe at jeg opdager det trods af at jeg om et øjeblik glider ud i den manglende nets mørke og glemsel.

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!