tirsdag den 29. januar 2013

Hvad storskralderen gemte i går!

Jeg er nød til det. Jeg må vise jer noget. Som jeg fandt i går. De stod bare midt i tøsjappet og var beskidte og forhutlede. 
Sådan nogen som jeg har savlet over i årevis, men ikke har fundet i den helt rigtige udgave. De her er heller ikke perfekte, og jeg har jo ikke mit helt eget lille køkken, hvor de skal stå, men det får jeg en dag. 
Måske sælger jeg de to og beholder bare én. Det er ikke helt til at vide endnu, men nu er de blevet skuret og taget ind i varmen.

Hvad er det jeg fabler om? 
Køkkenstole. 
Der passer perfekt til mit lille røde bord, som jeg sidder ved lige nu. 
Godt nok sidder jeg på den sorte stol, for den er jeg allergladest for, men så kan jeg kigge på den ene lille røde, der har fået plads ved siden af. 

20 kommentarer:

 1. Arj, hvor er de fine! Hvem har dog bare smidt dem ud helt uden kærlighed? Godt skramlet, Pille.

  SvarSlet
 2. Det var barskt at se på! Det siger jeg til dig!

  SvarSlet
 3. øj øj øj, hvis du skal af med de to af dem - så må de meget gerne få et nyt, trygt og rart hjem i mit køkken! skriv endelig, til stine [snabela] moellegaard [punktum] dk :)

  Jeg fatter ikke, at folk smider så fine og brugbare ting ud, som andre kunne få så meget glæde af..

  /Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Stine, jeg skal have dig i baghovedet. De er altså lidt mere sølle, end de ser ud til på billedet. Lidt mere brugt. Som du kan se er tittekanterne brækket af flere steder, og vinylen har fået nogle tryk. Men hvis jeg vil af med dem kan jeg jo sende mere info. Lige nu er der ikke besluttet hvad der skal ske med dem.

   Slet
  2. Tak!

   Jeg er ikke så sart ;) Du siger bare til, når du har tumlet tanken.

   /Stine

   Slet
 4. Ja - ja, den enes skrald er den andens guld.

  Tillykke med fundet!

  JEg har en give away kørende, måske den er noget for dig.

  ILYG

  www.angelqueen.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er jo ikke den vilde gold digger, undtagen åbenbart når det gælder skrald! Hahahaha. (slår mig selv på låret i selvfedme over egen dårlige humor!)

   Slet
 5. Heldige asen, de er da så fine! Vi har også sådan et bord som jeg var heldig at finde i storskrald med to matchende skamler til. Også lidt slidte, men ganske fine til "prisen" :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah, jeg synes godt, at jeg kan huske, at jeg var lige ved at falde ned at stolen af misundelse over dit fund. Hvis du altså har postet det ;)
   Og ja, det med prisen; true that!

   Slet
 6. Nøj, et fund! De er så fine!

  SvarSlet
  Svar
  1. tingfinder heldig, det må jeg indrømme jeg lige var! :)

   Slet
 7. Nææh, hvor er de fine! Jeg savner at have et storskraldsrum, selvom det altid ender med, at jeg finder flere ting end jeg skiller mig af med...

  Og hvor har du mange rare, varme farver i dit hjem :) der ser rigtig hyggeligt ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jeg kender det problem. Fra vores skraldeområde har jeg; bladholder, skohyldereoler, lænestol, 3 køkkenstole, teakkommode, lille køkkenstige og sikkert noget mere, som jeg lige har glemt.

   Slet
 8. det sidste billede er simpelthen så pænt. og det viser bare hvilket perfekt match bordet og stolene er. topflot altså!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for billedros! Ha, jeg gjorde mit for at ikke få rodet på bordet med ;). De hvide ben på både stole og bord, som ikke ses her, gør mig blød i knæene!

   Slet
 9. øjjj det ligner dine morforældre havde inden de fik nyt køkken, bortset fra den hvide kantliste -hyggeligt :-) knus mor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var virkeligt nogle fine stole. Måske derfor jeg så godt kan lide den stil? Det var så hyggeligt, det gamle køkken. Havde deres måske sorte ben?

   Slet
 10. Storskrald er bomben. Mine forældre har et godt rum, hvor jeg altid liiiiiige skal forbi, når jeg besøger dem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har dælme klunset meget gennem tiden. Sommetider får jeg pip af at bo i et klunserhjem, men andre gange er det virkeligt bomben.

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!