fredag den 29. juni 2012

forsvandt lige til Mexico

Jeg kom til at tage til Mexico sammen med Sandie her de sidste par dage. Jeg ved ikke hvordan det skete, pludselig var vi der bare. Eller måske var vi i Kbh, men det er ikke til at mærke forskel.

Torsdag lavede vi en modeserie, som forhåbentligt kommer i BWATT magazine til oktober, og dagene inden forberedte vi stylingen, lavede hår, drønede rundt til PR bureauer og sov lidt for lidt.
det er efterårstøj der blev stylet, så det må ikke vises frem før til Oktober.

Midt i travlheden dukkede også meget sjov op, så et par backstagebilleder kan jeg afsløre nu, men resten kommer til efteråret. Det blev så flot og modellen var så fin, så fin.
 Jeg glæder mig til at vise arbejdet frem om nogle måneder.
Husk at jeg lige har lavet den der nye eventyrs facebookside, hvor der nogle gange kommer lidt sjov, de dage, hvor jeg fx ikke har tid til at vise sager her!

9 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine billeder! Da jeg så din bluse kom jeg i tanke om at jeg hellere må vise dig de her bukser jeg lige har fået med posten i dag. http://www.underprotection.dk/collection/65-last-chance-clearance/230-paola-pants-leo/ Man kan se mønsteret hvis man forstørrer billederne. Rooaarrrw (løvelyd) fra Anja

  SvarSlet
  Svar
  1. uh lækre bukser der, dem bliver du glad for!

   Slet
 2. Det ser rigtig spændende ud - glæder mig til at se mere senere :-) knus mor

  SvarSlet
 3. hvor farverigt & sommersejt! pænt ser det ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, så dejligt at style alle de fine farver!

   Slet
 4. Hold da kæft hun er flot hende modellen.

  spændende projekt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de der 15 årige piger er skisme så fine og glatte, uden øjenrynker som os andre gamle. heheh. Ej ja, hun er mega flot flot, hende Cecilia.

   Slet
 5. man kan slet ikke se hun er 15. Damm

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!