lørdag den 19. maj 2012

ANALysetiden!

Jeg vælger lige at fremhæve en vis del af ordet denne gang, da der et vist mønster i jeres,( ja, der blev sagt jeres) søgninger for at ramme herind. Som går igen og igen hver eneste gang.
Og så snakker vi ikke mere om det (ha, som om).
Jeg takker google og jer for, at give mig noget at blogge om.

Lad os starte ud med de anale denne gang.

Kat + Lort; Ja, her kommer i ind på et emne, som jeg personligt ikke er glad for. Det er noget der stinker så meget, at jeg bliver helt dårlig, når min roomies kat har været på tønden. Hvorfor opfinde et kæledyr der skal skide inden for? Det giver ingen mening.

Pøller; Jo,ja, ja, det er jo det jeg siger, der er nogen der er fikserede derude. Men ellers er det et relevant grill-emne for forårets udespisninger.

Jeg sniffer tis; Hvorfor og hvordan? Frysetørrer du det, og hakker det gule pulver op på et spejl?

Sjovt narko; Her må jeg henvise til ovenstånde, for det kan vi vist blive enige om, at det er noget spøjst narko. Er pointen med narko ikke at det skal være sjovt?

Sjove ting man må kopiere af heste/dyr: Først; er heste ikke dyr længere?  Ellers er jeg lidt på herrens mark her, mest fordi der er så mange dyr, der er svære at putte op på en kopimaskine. Her iblandt heste, vil de ikke bare mase maskinen? Og hvordan får man hesten op på et kontor? Og vil bibliotekaren ikke kigge hvis man kommer med en hest, og beder om at købe en kopipolet?

Fasterfis Danmark; Det vil da være en stor ære, hvis i virkeligt mener, at landet skal døbes om. Just go ahead.

Psyko mormor; Dem er der klart nogle stykker af der ude, og trods mine egne mormortendenser vil jeg vove at påstå, at det ikke er noget jeg er. Men pas på mormødre ikke gemmer barberblade i den ellers uskyldige matadormix!

Rødbedebad; De er jo nogle beskidte rødder, så jo det kan da anbefales at give dem en bette skyller under bruseren. Karbad er nok at overdrive, selv om de fleste sætter pris på skumbad.

Urbex tøjstil; Skal man nu klæde sig specielt til formålet? Jeg plejer bare at tage mit normale kluns på. Vi kan da godt skynde os at kalde min stil for den ultimative urbexstil. Det er helt ok med mig.

Rørets venner; Det glæder mit lille hjerte at selv et rør har venner.

Lækker dame nøgen; Hmm. Hvordan mon det fik søgemaskinen til at tænke på mig. Men jeg gør det ikke. I kan glemme det. Det er ikke en naturist blog det her.

Noget at grine af; Det giver i mig næsten dagligt. Tak. Og jeg har lige givet jer noget. Totalt give and take, det her bloggeri!

Det var det for denne gang, jeg slutter den anale omgang med et lækkert billede af denne morgens smoothie, der holde temaet ret godt. Og minder mig om Brugsen i gamle dage(?).


8 kommentarer:

 1. tak for et dejligt morgen grin ;)

  det er utroligt hvilke søgeord der finder vej til din blog hhee man kan undres ... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan måske mest undres over, hvad det egentligt er for noget jeg skriver om, siden de bliver ledt herhen! ;)

   Slet
 2. jeg bliver så klog af de her søgeanalyseopdateringer! Klog på hvor kedelige både mine googlesøgninger, men sikkert også mit liv er - jeg har fx aldrig sniffet tis eller fotokopieret en hest!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænk min blog kan udbrede klogskab. Jeg havde aldrig gættet om det. Og glem det Lene, jeg VED du garanteret også søger på obskure ting til tider!

   Slet
 3. Uh vi må have den samme søger, jeg har også fået søgestrengen "Lækker dame nøgen" jeg får den sådan set meget tit. Jeg tager det blot som et kompliment.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo ikke noget under at vi får den. Overhovedet!

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!