onsdag den 22. februar 2012

Berleperle og farveriet forsætter

Jeg glædes. 
Jeg sidder og spiser nybagt brød, hvor det fine Himalaya salt lå så fint på spelten, inden jeg satte røremaskinen i gang i aftes. (Spelt, jamen.. Nej, jeg ved godt jeg ikke bor i Kbh.Ø)
Jeg glæder mig også over, at jeg lige om lidt har fint nyfarvet hår, for lige nu sidder jeg med farven i håret. 
Sørme om jeg ikke er oppe på 7 år med det hår nu. Tiden flyver hurtigere end jeg selv gør.


Og det bringer os lige videre til, at jeg har bestilt en lille billig flyrejse.  Jeg skal ned til den sejsøde veninde i Berlin i Marts. 
Da jeg var inde på Akassen og melde ferie, viste det sig, at jeg har 19 dages ferie at bruge inden 30. April, så nu har jeg også meldt ferie det meste af den måned. Det glæder jeg mig skisme også til!


Og ved i hvad der også gør mig glad?? 
Mit gamle arbejde blev endeligt erklæret konkurs i går, så nu skal min fagforening til at søge om mine penge, hos Lønmodtagernes Garantifond. Det har en behandlingstid på op til 10 uger, men skidt, det går nok, men jeg glæder mig godt nok til, at de 1 1/2 mdr's løn tikker ind. Det har været lidt hårdt at mangle dem, det vil jeg indrømme, men snart er de på vej!

4 kommentarer:

 1. Jubii, det er det bedste at have en ferie at glæde sig til! Jeg skal også til Berlin med studiet til Maj, og der er det jo blevet forår, så det bliver toppen. Godt, at du snart får penge som du kan tage med i lommen og købe dig en lille souvenir!

  SvarSlet
 2. Jah, jeg håber at jeg når at få pengene inden jeg skal på tur, men det er nu ikke sikkert, desværre!

  ForårsBerlin er så fin!

  SvarSlet
 3. Berlin er et dejligt sted. Er kun lidt misundelig. I øvrigt også på den kalender - hvor dælen får man sådan en flot en?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har fået den af en veninde hvis kollega ikke gad ha' den. Den er rædselsfuldt lilla på omslaget, men jeg har farvet det. Den er fra Taschen, og de har lavet dem her i årevis.

   Berleperle <3

   Slet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!