torsdag den 29. december 2011

så ser vi atter på ord!

I mangel på bedre, at give mig til, her lige inden jeg skal i seng, så vil jeg nu servere jer en om gang af de gode søgeord, der leder folket ind på denne lyserøde herlighed af en blog(hrm hrm).

Men! Først skal i gå ind på fine Marian's BRÆNDSTOF-blog og læse de rosende ord om mit job og lidt om mig, for de varmer mig, i en tid hvor jobbet kan drille lidt.

Nu til fortræffelige ord!

Et menneske der ligner en vampyr; Jo altså, er det ikke det de gør? Er det ikke derfor de kan narre os og sætte tænderne i halsen af os? Altså jeg er også pænt bleg, så jeg kunne vel godt ligne en vampyr på en varm dag. Det må være det, der har fået søgningen ledt herhen!

Klamt dyr; Skal jeg nævne et? Knæler. Det ultimativt klammeste dyr.

Tis og lort; Noget andet der er klamt. Og som åbenbart bliver søgt meget på, for folket rammer tit herind på netop dette.

Øhjøvøjøjj.j; Say what, er i fulde der ude?

Cykelven søges; Min cykelven holder ved en cykeldoktor ude i Valby, den var nemlig flad igår, da jeg efter 11 timer på dineren skulle til at cykle hjem. Og jeg kunne skisme ikke selv finde hullet. Besøg den gerne.

Jule katte; Ja, dem finder du sgu ikke her, jeg er nemlig ikke udpræget vild med katte. Faktisk nærmest det omvendte.

Mads er en lort; Er han? De Mads'er jeg kender er ellers ret så søde, men jo jo nogle gange lugter den mindste Mads jo lidt derhen af, men så skal han jo bare skiftes.

Dame lort: Ej stop nu. (men jo, jo, selv damer laver lort)(hver dag)

Fantastiske kvinder hot; Sjovt den lige kommer efter den forrige, ikk? Jeg giver dog her søgemaskinen helt ret i at søge hen til mig.

Der er så meget, der ser klamt ud; Ja. Det er der. Men hvad mon præcis du leder efter? Mig? ej da?

Mester Hot Friture; Her har i fat i den lange ende, for ham er der da et par billeder af på denne lille ydmyge side. Han er jo trods den sødeste kontorhund jeg kender.

Hvad skriver jeg på et fødsesldagskort; Her vil jeg råde dig til at skrive tillykke. Den virker hver gang. Krydder evt. med et lille hurra og små flag. Husk også fødselarens navn, det varmer sådan.

Det var det for denne gang, glæd jer allerede nu til næste omgang, og husk i er selv med til at skabe denne fantastiske liste!

6 kommentarer:

 1. Damnit med din cykel! Og hvor er det sjovt med de spøjse søgeord! Mit nr. 1 ord har længe været avocadosalat, der er knap så sjovt som dine ord :)

  Herligt at se dig på dineren, jeg kommer pludselig forbi igen og spiser morgenmad (pandekager)!

  SvarSlet
 2. Det mest klamme dyr er nu altså en muldvarp!!!

  (jeg ville da gerne have en cykelven - måske du skulle udvide bloggen til at formidle sådan nogle?)

  SvarSlet
 3. sjaaaut som altid;) må du få et festligt nytår.

  SvarSlet
 4. Vil bare lige hurtigt hoppe herind og ønske dig et godt nytår Pille, er meget glad for at have lært dig at kende i blogland i år. Ha en forrygende aften!

  SvarSlet
 5. @ Mariann; avocadosalat! Ej manner hvorfor googler folk det så meget. Gakket!

  Håber vi ses en anden gang, men det bliver nok ikke på dineren. Den forklaring kommer når, alt er parat til den.

  @ Linda; he, godt at det morer dig! Godt nytår til dig også!

  @ Anja; TAK. Og i kæmpe lige måde altså!

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!