mandag den 14. november 2011

midt i det hele

Midt i alt diner arbejdet, har jeg jo stadig mit andet arbejde, og som jeg har skrevet før, så er det jo det, der gør, at jeg kan holde ud at have et job, der ligger så langt fra mit fag.


Jeg var der i fredags, og i morgen skal jeg derhen igen.
 Det er jo mine fridage fra mit fuldtidsarbejde, som jeg bruger på det, så man må vist sige, at det er altså noget, som jeg virkeligt gerne vil.
Og nej, jeg får ikke noget for arbejdet. Før fik jeg kontorplads, men jeg har jo ikke tid til at lave noget for mig selv mere.
 Jeg konkluderede ret hurtigt, at jeg hellere vil føle mig som en del af noget større, end at bare sidde og fedte lidt rundt i mine egne små ting, som aldrig rigtigt bliver til så meget.
Mit behov, for at stadig lave mode, er altså meget stort. Jeg ved, at der bliver sat meget stor pris på det arbejde jeg gør. Både på designsiden, men også på alt det praktiske med kollektionsprøver osv.
Her er lige et par billeder fra mit arbejde i fredags, og nederst et bette billede fra næste års sommerkollektion. 
Jeg har haft en gigastor finger med i spillet, på designet af denne style (ja, så se hvor dygtig jeg er, stik mig lige et designjob). Kan købes fra foråret 2012, og det er selvfølgelig fra HOT FRITURE!
5 kommentarer:

 1. LIKE!

  Jeg synes det er beundringsværdigt at du brænder så meget for design, at du bruger dine fridage i stedet for at blive under dynen. Og du/I er virkelig dygtige! Der må komme et job til dig en dag - indtil da må du vel bare finde dig i at skulle holde i hånd med skaldede kendisser. :)

  SvarSlet
 2. Hahaha, ja det må jeg jo så bare nøjes med!
  Og tak Tine!

  SvarSlet
 3. Jeg kender godt det du skriver, da jeg arbejde "almindeligt" var det goså at holde fri når jeg konstruerede og syede og alt det der. Det viser at du har et kæmpe engagement og at du brænder for faget!
  Hallo, designerjob, kom så!

  SvarSlet
 4. @ Cille; Faktisk så er det arbejde for mig, ikke som at holde fri. Det er noget som jeg gerne vil og jeg betragter det som arbejde, lige som dinerjobbet. Jeg laver ikke noget af den slags hjemme. Men jeg giver dig ret i det med engagement og glæde ved mit fag :D

  SvarSlet
 5. Ups, så har jeg formuleret mig forkert. Men jeg forstår dig alligevel godt. :)

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!