mandag den 12. september 2011

1Q84

Uh, endnu en fødselsdagsgave er dukket op!
 I går var jeg til Line og Kristians lille Halfdans 1 års fødselsdag, og så var der sørme også en gave til mig! 
Jeg glæder mig vildt meget til at få dem, og den er bestilt, så den kommer hjem i min postkasse, når den udkommer. Det er da noget af de hyggeligste.
Murakami er jo fantastisk, og det ved jeg jo mange, af jer derude, også synes.Ehm, og så lige bevis på, at jeg vitterligt er træt for tiden.
 Jeg har købt creamy peanutbutter, i stedet for crunchy. 
Stor fejl!!! Slet. slet ikke så lækkert, som crunchy.


10 kommentarer:

 1. Det er som om, at det er to forskellige ting. Creamy og crunchy peanutbutter, altså. Crunchy kan redde hver en dag. Creamy er bare en lille smule ulækkert.

  SvarSlet
 2. Men formentlig ret godt til fluffernutters! For der behøver det ikke knase nemlig.

  SvarSlet
 3. øjøjøj ny Murakami! tak for info. Den skal jeg da ønske mig til november :)

  SvarSlet
 4. @ Ibs, Fortæl mig straks hvad fluffernutters er?????????

  @ Tine, nemlig.. det er underligt at spise. ALtså det ryger nok ned, ik, men ikke med samme velbehag!

  @ Tantegul; Nemlig, øjøjøj!!!!!

  SvarSlet
 5. Uhm. Du rister to stykker hvid toast, og mens de stadig er varme, smører du peanutbutter på den ene og marshmallow fluff (en slags flydende marshmallow-smørepålæg) på den anden og klapper dem sammen. Så smelter fluff og peanutbutter dejligt sammen. Det lyder megaklamt. Og det er det osse. Men det er bare osse sindssygt lækkert!

  Lige noget til dineren ;)

  SvarSlet
 6. Aha!!!!!! Men hvis der er dyr i fluff'en som der er i de almindelige skunfiduser, er det alligevel ikke noget for en vegetar som bette mig. Men tror godt på at det er lækkert!

  SvarSlet
 7. Nåhnej, det glemte jeg da lige.... der er æggehvide i, så hvis du er ovo-veg, er det ok. Ellers ikke. Og ellers - så kan det jo være du bare skal prise dig lykkelig for ikke at blive amerikaniseret dér :-D

  SvarSlet
 8. Jeg er totalt til æg, det er gelantine jeg ikke spiser.Og det er der i skumfiduser, men måske ikke i fluff? Aha! Spændende.

  SvarSlet
 9. No no, jeg var ude at se på deklarationen - glukosesirup (som jeg googlede til at være plantebaseret) og æggehvide - så den sku være i årn! God fornøjelse. :-D

  SvarSlet
 10. var 1q84 god? jeg overvejer at tage dem på lydbog men jeg er lidt vaklende. Jeg elskede Kafka på stranden mens Norwegian wood.. var lidt kedelig ;)

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!