onsdag den 20. juli 2011

et lille rødt bord og bonus info

Et lille, fint, rødt bord.
Helt sådan et som jeg har ønsket mig længe.
Det står der nu på mit nye rum. 
Jeg havde ikke plads til et bord i mit gamle rum, og uha, jeg er glad for, at have et lille bord igen. 
Altså jeg mangler bare lige nogle stole, den eneste jeg har, bruger vi køkkenet, men den passer faktisk ret fint til mit lille bord. 
Det virker sørme det lille bord. Jeg fik det i går ved middags tid og jeg har allerede syet gardiner ved det. Og blogger nu. Og spist en snack. Det er et godt lille bord, og det bliver endnu bedre med små stole til, dem skal jeg jo bare lige finde også.
Fine farver:

Mere indretning:

Bog og plade tæthed:


Bonus info om mit spændende liv:
Så forresten den sidste Harry Potter i aftes. I 3D. Blev syg. Måtte løbe ud af bio'en midt i det hele, fordi jeg skulle kaste op. Gik ind igen, så filmen til ende og løb ud igen så snart den første rulletekst ramte skærmen. 
LØB ud på toilettet begge gange. Ingen bræk. Det hjalp instant at komme væk fra 3D'en. Tænk at den kunne gøre så syg. Jeg gør det aldrig igen!

8 kommentarer:

 1. Fine indretningsbilleder:)
  Crazy med 3D!

  SvarSlet
 2. @ Orama; Tak! Jeg var sgu bange for at det ikke passede ind i det lyserøde hjem, men det går fint!

  @ Ibsen; Præcis. Mega nasty!

  @ Ditte, nu med egen profil; Tak tak, alt er ikke på plads, men det nærmer sig!
  3D sutter mega røv!

  SvarSlet
 3. seje indretningspics... og vildt med 3D effekten! Har hørt om flere, der næsten blev søsyge! Jeg bliver mest syg i hovedet af, at de forbandede briller er ALT for store og hele tiden glider ned af næsten... og det bliver lidt fesent i længden, især når man ser Trylle-Harry i flere timer...

  SvarSlet
 4. @ Marian;
  Takker!
  Det der 3D, det gav miv den vildeste køresyge agtige kvalme. Jeg mener, jeg havde ikke set det komme, og bum så var jeg syg.
  Jeg har verdens mindste hovede og de blev skubbet af mig, sådan bagfra hvis jeg drejede hovedet mod sædet bare en lille smule. Lorte brille og lorte 3D!

  SvarSlet
 5. Jeg får hovedpine af 3D, med mindre jeg sidder præcis midt i salen. Så er det også mega fedt. Men hvor mange pladser er et lige der er midt i sådan en sal..... 10?

  SvarSlet
 6. uf, jeg sad i midt, men jeg kan ikke tåle det skidt, prøver aldrig igen, var dårlig til dagen efter, altså heldigvis kun af den medfølgende hovedpine.

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!