søndag den 10. april 2011

træt hoved

I aftes var jeg til en festlig 30 års fødselsdag, det har resulteret i en vis træthed i den lyserøde hjerne, men jeg har haft en fantastisk søndag. 
Hoppede på cyklen til Christianshavn, hvor min søde veninde Lene bor inde i Sandkagehuset. Vi kastede os ned til kanalen hvor vi drak te og slikkede alt det sol i os, vi overhovedet kunne. 
Foran os var der sket en tragedie for en lille båd, det ironisk nok hed "Sien"... Bad ejerne ik selv om den? Der var et til salg skilt på den, og den havde fået sig en begravelses buket..
Hvad vi ellers lavede, hvilket var utroligt rart for den trætte hjerne afsløres af min arm! Totalt tante-agtigt!
Jeg sidder i skriblende stund i min seng, og skal til at se yndlings filmen, som jeg sikkert falder i søvn til.  Happylappy søndag aften!6 kommentarer:

 1. hygge har helt klart været din søndags gennemgående tema! skønt - men stakkels sien. hvad er det der er på din arm? mangler vist styrke i de linser.

  SvarSlet
 2. Årh, jeg elsker at lægge puslespil! Total yndlings tidfordrivsbeskæftigelse:)

  Ditte

  SvarSlet
 3. Jeg ville også have lagt puslespil i dag, men jeg kom fra det igen. Det er ellers virkelig hyggeligt. Min søndag har også været... søndagsagtig.

  SvarSlet
 4. Grease kan man a l d r i g se for mange gange. :)

  SvarSlet
 5. sikke en ironisk historie med båden og begravelseskransen... det ku nu være så hyggeligt med en lille båd til de solrige søndag, men jeg ville nok også overveje et mere mandhaftigt navn til jollen så den ikke synker! Færgen eller noget!

  SvarSlet
 6. @ Linda: Det er mærker efter puslespilsbrikker. Puds lige de der linser, unge dame! :D

  @ Ditte Og Tine; Jah, det var smadderhyggeligt, min veninde blev jo nærmest skubbet væk fra sit bord så jeg, åbenbart puslespilsmaniac'en kunne komme til!

  @ Cille: Nemlig nej! Jeg har set den utroligt mange gange og bliver så glad!

  @ Marian: Ha ha, ja Sien er jo næsten så fjollet, som at opkalde den efter Titanic.
  Men jeg drømte også en lille drøm om en tur på en bette båd i solskinnet!

  SvarSlet

Uh, skal du til at kommentere? Hold da kaje, hvor jeg glæder mig!